Aktualno Sport

Mini rukometašice srebrne na 3. Decathlon cup turniru

U zajedničkoj suradnji RK Liburnija Opatija i Udruge za sportsku rekreaciju AD LIBEROS u Opatiji je organiziran turnir u mini rukometu za djevojčice i dječake, koji je ove godine humanitarnog karaktera – sav prihod biti će usmjeren na sportski rad sa osobama sa invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju.
Na turniru je sudjelovalo 9 ekipa djevojčica. .ŽRK Ogulin na turniru sudjelovao je sa jednom ekipom mini rukometašica i ovog puta djevojčice se vraćaju kući sa medaljama i peharom, ovog puta srebrnog sjaja. Razigravanje je bilo u dvije skupine, a Ogulinke su nakon razigravanja u skupini osvojile su prvo mjesto.
Odigrale su tri utakmice. Prvu utakmicu igrale su protiv ekipe Zameta 2 i izgubile rezultatom 10:8. U drugoj utakmici protiv ekipe Liburnija Opatije dolazi do preokreta i ekipa počinje igrati onako kakav je bio dogovor u svlačionici. Pobjeđuju rezultatom 6:2. Treću utakmicu igre su protiv ekipe Crikvenice i pobijedile 9:1.
U polufinalu su pobijedile ekipu Drenka 13:5, a u finalu su na žalost izgubile jednim golom razlike 5:4 od ekipe Vinodola. Čestitam svima na borbenosti i odličnim rezultatima.
U najbolju petorku turnira izabrana je Vanessa Salopek. Za Ogulin su igrale Magdalena Vidaković, Anđela Žagar, Tena Dujmić, Vanessa Salopek, Mila Vranić, Pavla Mihaljević, Nikol Pavlović, Lara Jakšić. Trenerica: Vesna Ceranić.
Za dva tjedna djevojčice igraju na 17. turniru u mini rukometu „Mali medo“. (foto:ŽRK Ogulin)