Aktualno Sport

Neočekivani poraz Ogulina

2.HRL zapad, 12.kolo
ZAMET II – OGULIN 34:26
Rukometaši Ogulina igrali su u 12.kolu 2.HRL zapad, u Rijeci protiv druge momčadi riječkog Zameta, i u nešto okrnjenom sastavu neočekivano izgubili sa 34:26. Domaća momčad, pojačana s nekoliko mlađih igrača prve prvoligaške momčadi, bila je nešto bolja u 1.poluvremenu i dobila taj dio igre sa 14:12. U prvih 10-ak minuta ogulinski rukometaši zaigrali su znatno bolje i čak su poveli sa 20:19, no to je bilo sve od njih. U nastavku su Riječani zaigrali još bolje i čvršće, preokrenuli rezultat i na kraju uvjerljivo pobijedili sa 34:26, odnosno 8 golova razlike.

Golove za Ogulin postigli su Filip Cipek 7, Luka Turković i Filip Gašparović 6, Kristijan Matijašić 3, Denis Stipetić 2, te David Poljak i Erik Bertović po 1, igrali su još Noa Filipović, Vito Srdarev, Mateo Mamula te vratari Josip Vučić i Vito Perković, a vodili su ih treneri Dubravko Dragičević, Vedran Vukelja i Dražen Poljak.
Nakon 12. kola, Senj je prvi sa 21 bodom, rukometaši Ogulina ostali su na 2.mjestu sa sa 15 bodova, a u idućem kolu u subotu ugostit će posljednjeplasiranu momčad Gospića.