Aktualno Sport

Stolni tenis – rezultati 9. kolo 2. HSTL i prvenstvo regije Srednja Hrvatska za mlađe uzrasne kategorije

U nedjelju je u organizaciji stolnoteniskog kluba Jastrebarsko održano prvenstvo regije Srednja Hrvatska za mlađe uzrasne kategorije. Ukupno je na turniru sudjelovalo oko 130 natjecatelja raspoređenih u 8 kategorija. Za stolnoteniski klub Klek nastupilo je 19 igrača.
Najbolje rezultate postigli su:

Kategorija Klinceze
Emili Vučić – četvrtfinale
Kategorija Klinci
Frano Medved – četvrtfinale
Ivan Brozović – četvrtfinale
Kategorija Kadetkinje
Nika Juričić – četvrtfinale
Kategorija Mlađe juniorke
Nika Juričić – 3.mjesto
Kategorija Mlađi juniori
Tin Puškarić – 3.mjesto
Kategorija Juniorke
Tara Stolac – 3.mjesto
Ovim rezultatima
Još su nastupili Dušek Roko, Lovas Filip, Puškarić Brigita, Bertović Ines, Benac Gabriel, Božičević Karlo, Opačić Sebastian, Fabijan Roko, Vučić Ivano, Kyslynski Andry, Magdić Patrik, Salopek Mila, Grdić Kimmy.
Treneri Ribić Petar, Marković Matija.

Seniorska momčad STK Kleka ovog je vikenda igrala 9. kolo 2. HSTL – regija Srednja Hrvatska u Ogulinu protiv STK Marathon i STK Merix. Očekivana pobjeda protiv STK Merix je ostvarena s rezultatom 4-0. Protiv STK Marathon zabilježen je poraz od 4-1. Nastupili su Dubić Andrej, Dubić Filip, Marković Matija i Zorić Karlo, trener Ribić Petar. Trenutno se STK Klek nalazi na 6. mjestu od 10 klubova. U sljedećem 10. kolu stolnotenisači Kleka su slobodni, a 11. kolo je na rasporedu 13.4.2024. u gostima protiv STK Samobor i STK Sveta Nedjelja.