Aktualno OG sada Ogulin

Domagoj Vuković održao solo koncert

Sinoć je u izložbenom prostoru ogulinskog Zavičajnog muzeja, na 1. katu, nagrađivani akademski glazbenik Domagoj Vuković održao solo koncert. Koncert je, u suradnji s ogulinskim Zavičajnim muzejom, organizirao Ogranak Matice hrvatske Ogulin.

Riječi dobrodošlice okupljenima uputili su predsjednik ogulinskog Ogranka Matice hrvatske Hrvoje Magdić i ravnateljica Muzeja Ana Krznarić, koja je u kratkim crtama predstavila rad Domagoja Vukovića.

U nastavku je publika, nešto više od sat vremena, uživala u Vukovićevim izvedbama. Akustičnost izložbenog prostora ogulinskog Muzeja poslužila mu je kao odlična kulisa za demonstraciju neupitnog glazbenog umijeća, kojeg je stjecao školujući se na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku.

Izvodeći skladbe na gitari, Vuković je ujedno dao dodatan štih izložbi koja je trenutno postavljena u izložbenom prostoru ogulinskog Zavičajnog muzeja. Podsjećamo, radi se o izložbi radova Umjetničke rezidencije Three Little Birds Art Studio, koja djeluje u Janjoj Gori. Izložbu još uvijek možete pogledati, i to do 30. ožujka, dok je cijelo sinoćnje ozračje koje je kreirao Vuković postalo dijelom jednog neponovljivog trenutka u vremenu.