Aktualno OG sada Ogulin

Županijsko natjecanje iz informatike održano u Obrtničkoj i tehničkoj školi Ogulin

Domaćin Županijskog natjecanja iz informatike za Karlovačku županiju ove je godine bila Obrtnička i tehnička škola Ogulin.

Na natjecanju je sudjelovalo ukupno 36 učenika srednjih škola podijeljenih u tri kategorije: prirodoslovno-matematičke gimnazije, gimnazije i strukovne škole.

Prvo mjesto u kategoriji prirodoslovno-matematičkih gimnazija osvojio je  Dino Dragić iz Gimnazije Karlovac. U kategoriji gimnazijskih programa prvo mjesto osvojio je Nitaj Bilić iz Gimnazije i strukovne škole Bernardina Frankopana Ogulin. U njima najzanimljivijoj kategoriji, strukovne škole, prvo mjesto osvojio je  Sebastian Županić, učenik IV.b razreda smjer tehničar za računalstvo.

S obzirom na vrlo dobre rezultate ispita za ove učenike očekuju i poziv na Državno natjecanje koje će se održati od 9. do 12. travnja u Vodicama.
“Našu Školu na ovom natjecanju predstavljali su sljedeći učenici: Filip Poljak, Tara Stolac, Inka Vuković, Karlo Bokulić, Renato Vranješ, Luna Šikonja, Matija Kromar, Patrik Pauli, Mateo Sušanj i Carlos Grba. Mentori našim učenicima bili su nastavnici Davorka Božičević i Bojan Grba”-objavili su na društvenim mrežama.