Aktualno Sport

Pobjeda rukometaša nad Gospićem

2.HRL zapad, 13.kolo

OGULIN – GOSPIĆ 34:26

Rukometaši Ogulina igrali su u 13.kolu 2.HRL zapad, u Ogulinu protiv posljednjeplasiranog Gospića. Iako su bili favoriti, igrali su u nešto okrnjenom sastavu i u 1.poluvremenu utakmica je bila uglavnom izjednačena s laganom prednošću Ogulina. Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 16:14 za Ogulin, a onda su u nastavku ipak naši zaigrali brže i efikasnije, te na kraju zasluženo pobijedili s uvjerljivih 8 golova razlike, odnosno sa 34:26. No ono što najviše raduje, bila su dvojica najmlađih rukometaša Ogulina: Denis Stipetić u nedostatku najboljeg strijelca, ozlijeđenog Filipa Cipeka odlično je iskoristio priliku, odigrao veći dio utakmice i bio najefikasniji, sa čak 11 postignutih golova, a mladi vratar Vito Perković također je briljirao obranivši više od 10-ak udaraca na gol.

Golove za Ogulin postigli su Denis Stipetić 11, Luka Turković 7, Antonio Drašković 6, Filip Gašparović 5, Andrija Gaši 3, Erik Bertović i Matija Magdić po 1, igrali su još Patrik Francetić, Mateo Mamula, Kristijan Matijašić i David Poljak, te vratari Josip Vučić i Vito Perković, a vodili su ih treneri Dubravko Dragičević, Vedran Vukelja i Dražen Poljak.

Nakon 13. kola, Senj je prvi sa 21 bodom, rukometaši Ogulina ostali su na 2.mjestu sa sa 17 bodova, a u idućem kolu igrat će u Crikvenici protiv Mornar Dramalj Crikvenice. (D.P.)