Aktualno Sport

Nogomet – visoka pobjeda NK Ogulin

1.ŽUPANIJSKA LIGA – 16.kolo
OGULIN – MLADOST REČICA 4:0
U nedjelju se je igralo 16.kolo Prve Županijske lige, a nogometaši Ogulina ugostili su momčad sa začelja tablice, Mladost iz Rečice. Prema očekivanju, Ogulin je uvjerljivo, sa 4:0 pobijedio, a po prilikama je moglo biti i uvjerljivije. Golove su postigli Patrik Poljak 2, te Josip Matovina i Igor Cindrić.
Za NK Ogulin igrali su Bruno Cindrić, Dragan Vučetić, Mihael Bićanić, Marko Kesner, Dario Cetinjanin, Daniel Sabo, Josip Vukelja, Patrik Poljak, Borna Salopek, Sven Volf i Igor Cindrić, a vodio ih je trener Igor Jelić.
U ostalim utakmicama ovog kola u Karlovcu je Barilović pobijedio Draganiće sa 3:1, u Žakanju Croatia 78 momčad Vatrogasca sa 2:1, u Dugoj Resi je Duga Resa pobijedila vodeću momčad Vojnića 95 sa 2:1, a u Slunju su  Slunj i Zrinski Ozalj odigrali bez golova, 0:0. Nogometaši Dobre bili su slobodni u ovom kolu.
Na tablici nakon 16.kola prvi je Vojnić 95 sa 35 bodova, Croatia 78 je druga sa 34, a Ogulin je treći sa 32 bodova. Dobra iz Sv. Petra je uvjerljivo posljednja, 11-ta sa samo 4 boda.
U idućem 17.kolu nogometaši Ogulina su slobodni, a Dobra gostuje u Draganiću.
2.ŽUPANIJSKA LIGA, 12.kolo
TUŠKANI – PLAŠKI 2:2
KRNJAK – OŠTARIJE 4:2
JOSIPDOL – VRLOVKA 4:1
U nedjelju je utakmicama 12.kola počeo drugi dio prvenstva 2. ŽNL. U Josipdolu je domaća momčad uvjerljivo pobijedila Vrlovku sa 4:1, golove su postigli Josip Barko 2, te Filip Francetić i Karlo Magdić po 1. Oštarci su gostovali u Krnjaku i izgubili su sa 4:2, strijelci za Oštarije bili su Kristijan Dujmić i Josip Sertić. Plaški je gostovao u Karlovcu gdje je s Tuškanima igrao neriješeno 2:2, dvostruki strijelac za Plaški bio je Ivan Matovina. U ostalim utakmicama ovog kola Dobra iz Novigrada pobijedila je u Donjem Mekušju domaću Kupu sa 4:1, u Brežanima je Cetingrad pobijedio domaći Frankopan sa 3:2, a u Zvečaju su Mrežnica i Petrova Gora odigrali neriješeno 2:2.
U 13.kolu iduće nedjelje s početkom u 15,30  Oštarije će ugostiti Tuškane, Plaški Dobru iz Novigrada, a Josipdol gostuje u Cetingradu.
Nakon 12.kola vodi Dobra iz Novigrada sa 33 boda, Oštarije su pete sa 22 boda, Josipdol je četvrti  sa 24, a Plaški deseti sa 11 bodova. (D.P.)