Aktualno Sport

Rezultati rukometaša

2.HRL zapad, 14.kolo
MORNAR DRAMALJ CRIKVENICA – OGULIN 31:20
Rukometaši Ogulina igrali su u petak 14.kolu 2.HRL zapad u Crikvenici protiv momčadi Mornar Dramalj Crikvenica i izgubili neočekivano visoko, sa 31:20. Razlog tako uvjerljivog poraza opet je u nekompletnosti momčadi, što zbog povreda, što zbog zauzetosti poslom ili studijem. Iako su naši dobro počeli i poveli sa 2:0 i 3:1 početkom utakmice, kasnije su domaći iz minute u minutu povećavali svoju prednost, pa je već na poluvremenu bilo 15:9, a na kraju 31:20 za Mornar.
Golove za Ogulin postigli su Filip Gašparović 9, Antonio Drašković 7, Denis Stipetić 2, Luka Turković i David Poljak po 1, igrali su još Vito Srdarev, Erik Bertović Noa Filipović, Patrik Francetić,i Matija Magdić, Kristijan Matijašić, te vratari Josip Vučić, Mateo Mamula i Vito Perković, a vodili su ih treneri Dubravko Dragičević, Vedran Vukelja i Dražen Poljak.
Nakon 14. kola, Senj je prvi sa 25 bodova, rukometaši Ogulina ostali su na 2.mjestu sa sa 17 bodova, a u idućem kolu igrat će u Ogulinu protiv druge momčadi Poreča, koja je na pretposljednjem 9.mjestu.

1.HRL U-11 -Regija 1
Nakon 16 odigranih utakmica naša momčad je na 4. mjestu sa 11 pobjeda i 5 poraza, a u posljednja dva kola dovoljna im je 1 pobjeda protiv ekipa Karlovca ili Kozale da si osiguraju plasman na završnicu koja se igra u Poreču.

1.HRL U15 – regija 1,
liga za doigravanje od 9-16.mjesta
DUBOVAC – OGULIN 17:21
Mlađi kadeti rukometnog kluba Ogulin (U-15) igrali su u četvrtak,14.ožujka u Karlovcu utakmicu 1.Hrvatske rukometne lige (Liga za plasman) protiv vršnjaka domaćeg Dubovca.
Naši mladi rukometaši u utakmicu su ušli oprezno dozvolivši domaćinu da preuzme inicijativu. Nije bilo sportskog elana, a protivnik je to koristio stvorivši prednost od tri pogotka. Pred kraj prvog poluvremena naši rukometaši se bude i preuzimaju dominaciju do kraja utakmice. U konačnici pobjeda u drugom dijelu nije dolazila pod znak upitnika pa je na kraju rezultat bio u našu korist 17:21.
Golove su postigli: Vito Srdarev 7, Matija Magdić 7, Leo Krznarić 2, Patrik Francetić 2, Dominik Đurđević 2 i Marko Stipetić 1. Igrali su Dorian Salopek i Toni Stipetić ,a obranama se je istaknuo Ante Bašić.
Momčad RK Ogulin U-15 trenutno je vodeća na tablici sa 11 pobjeda i 1 porazom, a iduće utakmice igrat će 06.travnja u Ogulinu protiv momčadi Arene i Buzeta.