Aktualno OG sada Ogulin

Udruga veterana 122. brigade HV Đakovo posjetila Ogulin i odala počast generalu Petru Stipetiću

U sklopu svog programa obilježavanja obljetnica iz Domovinskog rata kao i značajnih događaja i osoba koje su u njima sudjelovale, Ogulin su posjetili članovi Udruge veterana 122. brigade HV Đakovo. U naš grad tako je stiglo 50 članova ove Udruge te članova njihovih obitelji koji su, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod njegove spomen biste, odali počast pok. stožernom generalu Petru Stipetiću.

Učinili su to zajedno sa gradonačelnikom Daliborom Domitrovićem i predstavnicima ogulinske Udruge veterana 143. brigade HV. Osim predstavnika Udruge, prisutan je bio i načelnik općine Gorjani – rodnog mjesta generala Imre Agotića.

Gradonačelnik Domitrović je izrazio zadovoljstvo dolaskom članova Udruge iz Đakova u Ogulin. Gosti i domaćini su zaključili kako ovaj prvi zajednički susret predstavlja početak jednog pravog braniteljskog partnerstva i buduće suradnje. Istakli su i kako će u tom procesu nezamjenjivu ulogu imati lokalna uprava i samouprava, i to kroz pružanje potpore u radu braniteljske populacije te povezivanja gradova Ogulina i Đakova.