Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Noćas drama u karlovačkom noćnom klubu: Konobarica “palila” šank, vatra prešla na goste, 7 osoba ozlijeđeno, od čega 4 teško

23-godišnja konobarica skrivila događaj uslijed nestručnog rukovanja, kaže policija, pogledajte VIDEO

Prava drama odvijala se noćas u popularnom Caffe i Disco baru Monaco u Karlovcu!

Ukupno je ozlijeđeno 7 osoba, 4 teško, a tri lako, dok je sve skrivila 23-godišnja konobarica.

Oko 2 – 2,30 sati kako doznajemo, konobarica je “palila” šank i to s pićem koje u sebi ima 80 posto alkohola i koristi se u koktelima. Prema prvim informacijama zapalila se boca u kojoj je bilo popularno piće, a vatra sa šanka zahvatila je i nekoliko osoba što se vidi na snimci koja kola društvenim mrežama.

Dok šank “gori” zbog “ugođaja” čuje se glazba i stihovi “… ove noći pijani”, a u jednom trenutku dolazi do nadrealnih scena – vatra zahvaća barem tri osobe koliko se vidi na snimci.

Zavladala je panika, a kako doznajemo vrlo brzo stigla je policija, dok su ozlijeđenih odvezeni u karlovačku bolnicu na Švarči, tek nekoliko stotina metara dalje od lokala. Policija nam je jutros potvrdila događaj, ne navodeći konkretno detalje uz objašnjenje da će tijekom dana poslati priopćenje.

Oko 10 sati oglasila se i karlovačka policija koja navodi da su 4 osobe teško i 3 lakše ozlijeđene:

– Na mjestu događaja proveden je očevid kojim je utvrđeno da su četiri osobe teško i tri lakše ozlijeđene opeklinama koje se nastale uslijed nestručnog rukovanja alkoholnim pićima 23-godišnje djelatnice ugostiteljskog objekta u svrhu efekta zapaljenja na šanku prilikom čega je došlo do iznenadnog izgaranja i ozljeđivanja osoba za šankom.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka ovog događaja. (Radio Mrežnica)

Video pogledajte OVDJE