Aktualno Sport

Nogomet – rezultati 1. i 2. Županijske lige

1.ŽUPANIJSKA LIGA – 17.kolo
DRAGANIĆ – DOBRA 1:0
U nedjelju se je igralo 17.kolo Prve Županijske lige, a nogometaši Ogulina bili su slobodni. Dobra iz Sv.Petra je gostovala u Draganiću gdje je izgubila minimalnim rezultatom 1:0, a gol su primili već u 4.minuti igre.
Za NK Dobru igrali su Goran Domitrović, Tin Matešić, Antonio Bajt, Matej Puškarić, Gabrijel Puškarić, Matija Brozović, Leo Kirasić, Fran Jakopač, Nenad Prebežić, Luka Matešić i Ante Cindrić, a u igru su kasnije još ušli Petar Lipošćak, Andrej Cindrić i Ivan Kasunić, vodio ih je trener Krunoslav Cindrić.
U ostalim utakmicama ovog kola u Malom Erjavcu je Zrinski Ozalj sa čak 9:0 pobijedio Dugu Resu, u Vojniću je vodeći Vojnić 95 sa 3:1 bio bolji od Croatie 78, a u Gornjem Mekušju je Vatrogasac pobijedio momčad Barilovića sa 2:1. Nogometaši Ogulina bili su slobodni u ovom kolu.
Na tablici nakon 17.kola prvi je Vojnić 95 sa 38 bodova, Croatia 78 je druga sa 34, a Ogulin je treći sa 32 bodova. Dobra iz Sv. Petra je uvjerljivo posljednja, 11-ta sa samo 4 boda.
U idućem 18.kolu koje se igra u ponedjeljak 1.travnja, nogometaši Ogulina gostuju u Slunju, a Dobra u Sv.Petru protiv Vatrogasca. Utakmice počinju u 16,30 sati.
2.ŽUPANIJSKA LIGA, 13.kolo
CETINGRAD – JOSIPDOL 2:2
PLAŠKI – DOBRA (N) 0:3
OŠTARIJE – TUŠKANI odgođeno
U nedjelju su odigrane utakmice 13.kola prvenstva 2. ŽNL. Tri su utakmice odgođene zbog snijegom pokrivenog igrališta, međi njima i ona u Oštarijama između Oštarija i Tuškana. Josipdol je gostovao u Cetingradu gdje je odigrao neriješeno 2:2,
oba gola za Josipdol postigao je Marko Poljak. Plaški je ugostio vodeću Dobru iz Novigrada, koja je pobijedila sa 3:0. U preostaloj utakmici ovog kola Frankopan iz Brežana je pobijedio u Vojniću Petrovu Goru sa 2:0.
U 14.kolu 1.travnja s početkom u 16,30  Josipdol će ugostiti Petrovu Goru, Oštarije gostuju u Novigradu kod vodeće Dobre, a Plaški u Donjem Mekušju kod Kupe.
Nakon 13.kola vodi Dobra iz Novigrada sa 36 bodova, Josipdol je četvrti  sa 25,  Oštarije su pete sa 22 boda, a Plaški deseti sa 11 bodova. (D.P.)