Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Milanović objavio novi video: ‘Plenković kaže da ne zna tko je AP, ali mi znamo! Evo tko je on…‘

Potjerao je mlade obitelji u inozemstvo jer je posla i novca bilo samo za HDZ-ovce i njihove prijatelje‘. Zoran Milanović je na društvenim mrežama objavio novi video u kojem proziva Andreja Plenkovića i njegovu vladu.

– Andrej Plenković kaže kako on ne zna tko je AP, ali svi mi zato znamo to je AP – Andrej Plenković.

Andrej Plenković je zaštitnik korupcije u Hrvatskoj u kojoj je stvorena najgora koruptivna hobotnica u povijesti hrvatske države. Nema ministarstva, državne tvrtke ili javne institucije u kojoj se nije kralo, pogodovalo ili barem varalo. Plenković je uzurpator koji je i okupirao gotovo sve neovisne institucije naše države. A sada pod svaku cijenu želi okupirati i DORH kako bi spriječio istrage protiv svojih ministara i najbližih suradnika. Baš zato je izabrao stranačkog dečka Ivana Turudića za glavnog državnog odvjetnika. Plenković i sada neuvjerljivo i nepošteno uvjerava hrvatske ljude da žive dobro. A osiromašio je umirovljenike kojima sada samo zbog izbora daje jednokratnu pomoć. Potjerao je mlade obitelji u inozemstvo jer je posla i novca bilo samo za HDZ-ovce i njihove prijatelje.


Plenković je briselski poslušnik koji se nikada, ali baš nikada, nije usudio suprotstaviti ili zamjeriti birokratima iz Brisela, a za to je bilo prilike i potrebe. Nikada nije stvarno brinuo o interesima Hrvatske i hrvatskih ljudi, već samo o osobnim interesima i svojoj vlastitoj karijeri i probicima.
Plenković je još puno toga lošeg i štetnog. Nema nikakve medijske i oglašivačke mašinerije koja ga može oprati od štete koju je u protetklih osam godina nanio Hrvatskoj. Hrvatski ljudi to znaju i samo oni, na izborima, to mogu promijeniti, rekao je Milanović u videu koji je podijelio na Facebooku, a na Twitteru ga je prenio njegov glasnogovornik Nikola Jelić. (L.I., jutarnji.hr)