Aktualno Magazin Zabava

Čitav je Madrid pjevao s Baby Lasagnom ‘Rim Tim Tagi Dim‘. Pogledajte senzacionalni video!

Baby Lasagna podijelio je video s predstavljanja na trodnevnom događanju “PrePartyES 2024”

“Kao da je postojala ikakva sumnja da će ga fanovi voljeti. On je sigurni favorit”, napisao je u komentarima na službenom profilu hrvatskog predstavnika na ovogodišnjem Eurosongu, Baby Lasagne jedan od njegovih pratitelja. Bila je to reakcija na pojavljivanje Marka Purišića na pozornici s hrvatskom zastavom, na “paradi zastava” u Madridu “PrePartyES 2024”. U videu koji je objavio može se vidjeti gužva ispred pozornice, te čuti glasna reakcija publike, koja od prvih taktova s Baby Lasagnom pjeva “Rim Tim Tagi Dim”.
Komentari na TikToku redom su pozitivni, većina komentatora dijeli stav da Baby Lasagna doista zaslužuje pobjedu ove godine, što i dalje predviđaju rezultati na kladionicama.

 

@the_baby_lasagna_ PrePartyEs 2024 Flag Parade ❤️‍🔥 meow! 🐈 #eurovision2024 #croatia #preparty #babylasagna #madrid #spain #fyp #foryou #foryoupage #foryourpage #fypシ゚viral #fypシ #viral #hrvatska #hrvatska🇭🇷 #eurovision #sweden #malmö #balkan #balkantiktok #balkanmusic #balkanci #balkanfyp ♬ original sound – Baby Lasagna

 

– Tako jednostavan i skroman. Natjerao je cijelu publiku da pjeva – napisao je jedan korisnik i dodao kako će glasati za Hrvatsku.

Predeurovizijski party u Madridu održava se već devetu godinu, a ove će trajati tri umjesto dva dana. Veliki eurovizijski vikend u Španjolskoj počinje večeras kostimiranom zabavom “EuroClubES Dress Party”. Fanovi se moraju transformirati u omiljene zvijezde Eurovizije te pjevati i plesati. DJ Borjamina bit će zadužen da uljepša noć latino, balkanskim, nordijskim i mediteranskim ritmovima te šlagerima.
Sutra će se održati tonske probe i konferencije za novinare, a izvođači će dati prve izjave za europske medije. Interes medija za Baby Lasagnu golem je, pa je naš predstavnik morao mnoge odbiti jer jednostavno ne bi stigao svima dati izjave.

Eurovizijski vikend završava u subotu velikim koncertom, koji se još naziva “Mini Eurovision”. Nastup je potvrdilo 28 od 37 predstavnika Eurovizije 2024. Bojan Cvjetićanin, vođa benda Joker Out, bit će voditelj velikog koncerta zajedno s Víctorom Escuderom, stalnim komentatorom RTVE-a. (L.G., jutarnji.hr)