Aktualno Sport

Derbi Hajduka i Dinama od 19 sati, stigli sastavi

Drugi put u samo tri dana na Poljudu se sastaju Hajduk i Dinamo. Ovoga puta radi se o polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, a nakon susreta koji počinje u 19 sati, znat ćemo tko će biti drugi finalist. U prvom polufinalu ranije danas Rijeka je s 0:1 pobijedila Lokomotivu.

Objavljeni su početni sastavi. Kod Hajduka ozlijeđeni najbolji igrač Marko Livaja nije niti na klupi.

Početne postave:

HAJDUK: Lovre Kalinić – Moufi, Šarlija, Prpić, Hrgović, Sigur, Krovinović, Kleinheisler, Benrahou, Brekalo, Nikola Kalinić

DINAMO: Nevistić – Pierre-Gabriel, Ristovski, Theophile, Perković – Špikić, Mišić, Sučić, Baturina – Petković, Kulenović

– Apsolutno je nova utakmica, samo je jedna utakmica, odlučujuća. Hajduk će normalno dati sve od sebe, iako kaskaju sada malo, no treba reći da Bijeli nisu otpali skroz iz borbe za titulu, eventualnom pobjedom nad Rijekom na Rujevici, vratili bi se potpuno u igru za naslov, istaknuo je u Studiju 4 reporter Hrvatskoga radija Marko Šivak.

Dodaje da ne očekuje velike promjene u sastavima.

– Mislavu Karoglanu je najteže. Prilikom smjene Ivana Leke, sve sam vam rekao. Karoglan je drag i sve je to lijepo, ali mu nedostaje autoriteta. Sada je promijenio kurs, počeo je shvaćati da je on najvažniji, da ne smije dozvoiliti da mu se miješaju u sastav itd. Ovo je svakako nova utakmica, dodaje Edo Pezzi.

– Mislim da će utakmica biti drugačija, neću otkriti toplu vodu ako kažem da su svi rezultati mogući osim neriješenog, dodaje. ( A.M./M.Š./HRT)

OVDJE možete gledati utakmicu Hajduk – Dinamo