Aktualno OG sada Ogulin

Radio Ogulin danas obilježava 59. rođendan

Radio Ogulin jedna je od najstarijih radijskih postaja u Hrvatskoj, a danas obilježava 59. rođendan.
Dan je proslavljen uglavnom u radnom tonu, uz glazbu, te sjećanja na neka prošla vremena i ljude koji su dali izniman doprinos u radu. Rođendansko slavlje uljepšali su im i brojni slušatelji, pozivima i prigodnim čestitkama. Djelatnicima Radio Ogulina  rođendan su došli čestitati gradonačelnik Dalibor Domitrović, koji je i predsjednik skupštine ovog trgovačkog društva, te njihov bivši kolega, sada umirovljenik Josip Drenšek.

 

Podsjećamo, 4. travnja 1965. godine Radio Ogulin je službeno počeo emitirati svoj program. Stjepan Spoja tog je dana pročitao prve vijesti Radio Ogulina, a emitirane su iz Proca. Prvi profesionalac, zaposlenik Radio Ogulina, bio je Josip Dubić.

Radio Ogulin ima bogatu prošlost, prepunu uspona i padova, ali i godine ispunjene ljudskim sudbinama i radom s puno ljubavi. Brojni pojedinci, zaposlenici i suradnici, dali su kroz svih ovih 59 godina našeg postojanja i rada svoj nemjerljiv doprinos. Na taj način ispisali su našu povijest, na koju smo osobito ponosni. Mi kročimo hrabro stopama naših prethodnika. Predanim trudom i radom svakodnevno sa vama dijelimo dobro i zlo. Realiziramo emisije koje će vam vjerojatno ostati u sjećanju, u kojima se osvrćemo na brojne teme, ljude i događaje. Na taj način želimo budućim generacijama ostaviti trag vremena u kojem trenutno živimo” -poručuje radijska “šestorka”.