Aktualno Sport

Rukomet – pobjede Ogulinaca

2.HRL zapad, 16.kolo
28.APRIL – OGULIN 27:37
Rukometaši Ogulina nakon serije od 3 poraza napokon su zaigrali kompletniji i pobijedili. Igrali su u 16.kolu 2.HRL Zapad u Kašteliru protiv momčadi 28.April i slavili uvjerljivu pobjedu od 37:27. Koliko je falio do sada ozlijeđeni mladi Filip Cipek, odmah se vidjelo, Filip je postigao čak 12 golova iz igre. Strijelci su još bili Antonio Drašković 9, Filip Gašparović 7, Denis Stipetić 5, te David Poljak i Dorian Salopek po 2, igrali su još Erik Bertović, Mateo Mamula, te vratari Josip Vučić i Vito Perković.
Nakon 16. kola, Senj je prvi sa 29 bodova, rukometaši Ogulina su treći sa 19 bodova, a u idućem 17.kolu igrat će u Bujama (7.mjesto).

 

OGULIN – ARENA 23:19
U Ogulinu je u nedjelju, 7.travnja odigrano redovno kolo 1.Hrvatske lige za mlađe kadete (U15) u ligi za doigravanje od 9.do 16.mjesta.
Protivnici našim rukometašima bile su dvije momčadi iz Istre, Buzet i Arena iz Pule. Usprkos izostanku prvog strijelca ekipe Vite Srdareva, zabilježene su dvije pobjede.
Prvu utakmicu naši mlađi kadeti igrali su protiv vršnjaka iz Pule. Veći dio prvog djela utakmice prošao je u izjednačenom tonu, ali su naši rukometaši znali kad treba lomiti protivnika. Na krilima fantastičnih obrana golmana Ante Bašića stvorili su prednost u drugom djelu utakmice koju su održali do kraja. Po završetku utakmice na semaforu je svijetlio pobjednički rezultat, 23:19.
U drugoj utakmici s Buzetom pitanje pobjednika od prve minute nije bilo upitno. Ogulinski rukometaši kontrolirali su utakmicu od prve minute. Uz privremenu opuštenost protivnik je nastojao zaprijetiti, ali im nije pošlo za rukom. Naši rukometaši pobijedili su 22:13.
Golove su postigli: Matija Magdić 15, Dominik Đurđević 11, David Domitrović 8, Marko Stipetić 4, Dorian Salopek 3, Patrik Francetić 2 ,Leo Krznarić 2. Igrao je i Kučinić Noa, a branio Ante Bašić.
Momčad RK Ogulin U-15 uvjerljivo je vodeća na tablici sa 13 pobjeda i 1 porazom, a iduće utakmice igrat će 20.travnja u Ogulinu protiv momčadi Dubovac-Gaza iz Karlovca, Rudar Adria Oila iz Labina i Čavli.