Aktualno OG sada Ogulin

Zelena čistka 2024.

Grad Ogulin, već tradicionalno i kroz duži niz godina, prepoznaje važnost kampanje Zelena čistka kao važan korak u promjeni odnosa građana prema primarnom odvajanju otpada i saniranju postojećih divljih odlagališta. Podupiranjem kampanje omogućuje se aktivno uključivanje građana u rješavanje problema vezanog uz očuvanje okoliša i prirode, ali stvara i dodatan iskorak koji će pridonijeti kvalitetnijem dijalogu s građanima.

“Pozivamo sve zainteresirane građane, volontere, udruge, ustanove, odgojno-obrazovne institucije, tvrtke kao i ostale dionike s područja lokalne zajednice da nam se pridruže u najvećoj nacionalnoj ekološkoj kampanji Zelena čistka 2024. koja će se na području našega grada održati u tjednu obilježavanja Dana planeta Zemlje, u subotu, 27. travnja, od 9-14 sati.

Za sudjelovanje u ovoj akciji možete se javiti u gradsku upravu Grada Ogulina na kontakt broj: 098/402-483 i e-mail adresu: [email protected] . Rok za prijavu sudjelovanja je 19. travanj.

Sastanak sa predsjednicima mjesnih odbora koji su poslali prijavu za sudjelovanje na Zelenoj čistki 2024. održati će se u utorak, 23. travnja, u 9 sati u Maloj sali ogulinske gradske uprave na 1. katu, Bernardina Frankopana 11, Ogulin.

Kao i svake godine nakon odrađene radne akcije LD “Klek” Ogulin priprema kotlić za sve sudionike u Lovačkoj kući Barutana, Žegar I 113. Ogulin. ” – poručuju u pozivu iz gradske uprave.