Aktualno Sport

Rezultati 1. i 2. Županijske nogometne lige

1.ŽUPANIJSKA LIGA – 20.kolo
CROATIA 78 – OGULIN 2:4
DOBRA – ZRINSKI OZALJ 0:6
U nedjelju se igralo 20.kolo Prve Županijske lige.
Nogometaši Ogulina gostovali su u Žakanju kod Croatie 78. Domaći su bili bolji u 1.poluvremenu i vodili sa 2:1, no u nastavku su nogometaši Ogulina odigrali puno bolje, postigli 3 gola i na kraju zasluženo pobijedili sa 4:2. Golove su postigli Mate Cindrić, Sven Volf, Patrik Poljak i Stipe Mihalić.
Nogometaši Dobre ugostili su na igralištu u Sv.Petru momčad Zrinskog Ozlja, gosti su ih potpuno nadigrali i pobijedili sa čak 6:0.
U ostalim utakmicama ovog kola u Draganiću su Draganić i vodeći Vojnić 95 igrali neriješeno 1:1, u Bariloviću su domaći sa 3:0 pobijedili Mladost iz Rečice, a u Dugoj Resi su Duga Resa i Slunj odigrali bez golova, 0:0.
Na tablici nakon 20.kola prvi je Vojnić 95 sa 43 boda, Zrinski Ozalj i Ogulin dijele drugo mjesto sa 5 bodova manje, ali i utakmicom manje,  a Dobra je i dalje posljednja, 11-ta sa samo 4 boda.
U idućem 21.kolu iduće nedjelje s početkom u 17,00 Ogulin će ugostiti 8-plasiranu momčad Barilovića, a Dobra će igrati u Rečici protiv Mladosti derbi začelja.
2.ŽUPANIJSKA LIGA, 16.kolo
KUPA – OŠTARIJE 1:0
JOSIPDOL – FRANKOPAN 1:1
PLAŠKI – VRLOVKA  odgođeno
U nedjelju su odigrane utakmice 16.kola prvenstva 2. ŽNL. Nogometaši Josipdola ugostili su momčad Frankopana iz Brežana, no iako su bili favoriti, utakmica je završena  bez pobjednika 1:1. Gol za domaće postigao je Marko Poljak. Nogometaši Oštarija gostovali su u Donjem Mekušju gdje su izgubili od Kupe sa 1:0. Utakmica Plaški – Vrlovka je odgođena. U ostalim utakmicama u
Karlovcu je Petrova Gora iz Vojnića pobijedila Tuškane sa 5:2, u Krnjaku su domaći sa 7:3 nadigrali Mrežnicu iz Zvečaja, a utakmica u Novigradu između vodeće Dobre i Cetingrada nije odigrana jer gosti nisu došli, pa će utakmica biti registrirana 3:0 bez borbe za Dobru.
U 17.kolu iduće nedjelje s početkom u 17,00  u Josipdolu igraju Josipdol i Kupa, Oštarije gostuju u Kamanju kod Vrlovke, a Plaški u Cetingradu.
Nakon 16.kola vodi Dobra iz Novigrada sa 45 bodova, Josipdol je treći  sa 29,  Oštarije su šeste sa 23 boda, a Plaški deseti sa 12 bodova.