Aktualno OG sada Ogulin

U utorak – sastanak sa predsjednicima mjesnih odbora koji su poslali prijavu za sudjelovanje na Zelenoj čistki

Već smo pisali kako Grad Ogulin, već tradicionalno i kroz duži niz godina, prepoznaje važnost kampanje Zelena čistka kao važan korak u promjeni odnosa građana prema primarnom odvajanju otpada i saniranju postojećih divljih odlagališta. Podupiranjem kampanje omogućuje se aktivno uključivanje građana u rješavanje problema vezanog uz očuvanje okoliša i prirode, ali stvara dodatan iskorak koji će pridonijeti kvalitetnijem dijalogu s građanima.

Stoga je Grad pozvao sve zainteresirane građane, volontere, udruge, ustanove, odgojno-obrazovne institucije, tvrtke kao i ostale dionike s područja lokalne zajednice da se pridruže u najvećoj nacionalnoj ekološkoj kampanji Zelena čistka 2024. koja će se na području našega grada održati u tjednu obilježavanja Dana planeta Zemlje, u subotu 27. travnja 2024. godine od 9-14 sati.

Rok za prijavu zainteresiranih istekao je jučer, a druga faza pripremnih radnji za održavanje Zelene čistke je sastanak sa predsjednicima mjesnih odbora koji su poslali prijavu za sudjelovanje na Zelenoj čistki 2024. Takav sastanak održat će se u utorak 23.04.2024. u 9 sati u Maloj sali, Grad Ogulin, 1. kat, Bernardina Frankopana 11, Ogulin.

Kao i svake godine nakon odrađene radne akcije LD “Klek” Ogulin priprema kotlić za sve sudionike na lovačkoj kući Barutana, Žegar I 113. Ogulin