Aktualno OG sada Ogulin

Dubravka Šlat na čelu Udruge Radost

Dužnost predsjednice ogulinske Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom “Radost” tijekom naredne dvije godine obnašat će Dubravka Šlat. Naime,  sinoć je u Dvorani 1 ogulinskog Pučkog otvorenog učilišta održana izborna Skupština ove ogulinske Udruge. Na tom je mjestu, zahvaljujući podršci članova Udruge, zamijenila dosadašnju predsjednicu Dubravku Brozović.

Inače, rad Skupštine započeo je izborom radnih tijela, nakon čega je dojučerašnja predsjednica Udruge Dubravka Brozović podnijela vrlo iscrpno izvješće o radu i financijskom poslovanju Udruge u prošloj godini. Svoje izvješće podnijeli su i članovi Nadzornog odbora Udruge, a sva su prihvaćena jednoglasno.

U nastavku je dosadašnje vodstvo Udruge razriješeno dužnosti, pa se pristupilo izboru novog. Za predsjednicu Udruge je, kao što smo već pisali,  izabrana Dubravka Šlat, a ona će ujedno obnašati i dužnost likvidatorice udruge. Na dužnost dopredsjednice izabrana je  dosadašnja predsjednica, Dubravka Brozović. Uz njih dvije i tajnicu Udruge Sofiju Maravić, u Izvršni odbor izabrani su i sljedeći članovi: Ana Musulin, Tihomir Tonković, Dejana Rupčić i Dragica Luketić. U Nadzorni odbor izabrani su Marija Petrušić i Zvonko Solomon, a dužnost predsjednice ovog tijela udruge u narednom mandatu obnašat će Maja Salopek.

U nastavku rada Skupštine, riječ je prepuštena gostima. Čestitke i pohvale za dosadašnji rad članovima je, u ime gradonačelnika Dalibora Domitrovića, uputila pročelnica gradske uprave Ivana Salopek. U govoru je istakla važnost ove udruge, ne samo za njene članove, veći i za cijelu našu lokalnu zajednicu. Marljivim članovima je poželjela puno uspjeha i u narednom razdoblju.

Okupljene je pozdravila i nova predsjednica Nadzornog odbora Udruge Maja Salopek. Zahvalila se članovima na ukazanom povjerenju, poručivši da se veseli zajedničkoj suradnji i boljem upoznavanju.

Nakon završetka službenog dijela izborne Skupštine, okupljeni članovi i gosti su se zadržali u kraćem druženju, uz domaće slastice.