Aktualno OG sada Ogulin

Radio Ogulinu odobrena sredstva za 4 programska sadržaja

Vijeće za elektroničke medije donijelo je Odluku o raspodjeli sredstava Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija – neprofitnim nakladnicima radija i nakladnicima radija na lokalnoj i regionalnoj razini te neprofitnim pružateljima medijskih usluga radija i televizije satelitom, internetom i kabelom, ukupne vrijednosti 1.720.684,29 eura za neprofitne nakladnike radija i nakladnike radija na lokalnoj i regionalnoj razini i 80.000,00 eura za neprofitne pružatelje medijskih usluga radija i televizije satelitom, internetom i kabelom.

Na javni natječaj prijavilo se 115 nakladnika radija i nakladnika radija na lokalnoj i regionalnoj razini te 8 neprofitnih pružatelja medijskih usluga radija i televizije satelitom, internetom i kabelom.

Vijeće je analiziralo pristigle projekte te je dodijelilo sredstva za projekte 114 nakladnika radija i nakladnika radija na lokalnoj i regionalnoj razini te 8 projekata neprofitnih pružatelja medijskih usluga radija i televizije satelitom, internetom i kabelom.

Radio Ogulinu odobrena su sredstva u iznosu od 15.582 € i to za 4 prijavljene emisije: Oči u oči, Tintilinić, Iza zavjese i Znam da ništa ne znam.

Iza Radio Ogulina su Radio Slunj sa 14.345 €, Trend radio sa 14.327 € i Radio Karlovac sa 13.870 €.