Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu
Policija je izvijestila da je u četvrtak u 12,25 sati na pružnom prijelazu u Kaštel Sućurcu –Putaljski put došlo naleta teretnog vlaka i smrtnog stradavanja pješakinje. Slobodna Dalmacija doznaje da je stradala žena koja stanuje u blizini pružnog prijelaza. Navodno je pokušala je pomoći suprugu koji je u automobilu čekao u koloni vozila iz smjera Magistrale prema središtu mjesta.
Vještak Stanko Smodlaka je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu.

Suprug i supruga su vozili iz Splita niz Putaljski put. Zaustavili su se ispred spuštene rampe, čekajući na vlak. Supruga je izašla iz automobila da vidi hoće li vlak uskoro proći.
No, dok se kretala unatrag, kliznula je i pala. Vlak je naišao u tom trenutku i udario je, što je uzrokovalo teške ozljede od kojih je umrla na licu mjesta.

Također pišu kako suprug ima zdravstvenih problema i nesreća se dogodila dok su se vraćali iz bolnice u Splitu.

Policija je objavila da traže očevice prometne nesreće.

  • U cilju utvrđivanja svih okolnosti koje su prethodile navedenom događaju, molimo svjedoke/očevice kao i sve koji imaju korisnih saznanja o navedenom događaju da se jave osobno ili telefonom u Postaju prometne policije Split 021 504-036, 021 504-010 – napisali su iz PU splitsko-dalmatinske. (M. Zanić, 24sata.hr)