Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Ubojstvo u Slavonskom Brodu: Ukrajinca je ubio sunarodnjak, ostalu trojicu stranaca pustili!

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave brodsko-posavske dovršili su kriminalističko istraživanje na okolnosti počinjenja kaznenog djela Ubojstva.
‘Čuo sam buku i galamu’
Naime, potvrđena je sumnja da je kazneno djelo počinio 22-godišnjaki ukrajinski državljanin, dok se tri osobe (strani državljani) ne dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela te su puštene na slobodu.

– Policijski službenici su 22-godišnjaka, sinoć u 21 sat, uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske – priopćila je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko posavske.
Podsjećamo, tijelo Ukrajinca u Slavonskom Brodu pronašli su u utorak. S obje strane ulaza u dvorište kuće bila je policijska traka, a pred ulazom su dežurala dva policajca koji nisu dozvolili prolaz tim dijelom Starčevićeve ulice koja je inače u rekonstrukciji.

Žena koja živi na ulazu do kuće u kojoj je pronađeno mrtvo tijelo ne zna što se dogodilo.

– Nismo bili kod kuće, ali znam da na tom ulazu živi više podstanara, stranaca – rekla je susjeda i brzo zatvorila ulazna vrata.

– Prolazio sam biciklom oko 13.30 sati i iz haustora čula se vika i galama, viknuo sam što se derete… Očito me nisu razumjeli, nastavio sam dalje svojim putem, rekao je Brođanin koji živi tamo. (24 sata)