Aktualno OG sada Ogulin

Prvoj osnovnoj školi nedostaje oko 500 glasova. Podržimo ih glasanjem!

Udruga „RTL pomaže djeci“ organizirala je kreativni natječaj u sklopu kojeg će pet knjižnica osnovnih škola na području Republike Hrvatske opremiti svime što im nedostaje da svojim učenicima pruže adekvatnu podršku u formalnom obrazovanju i osiguraju im mjesto u koje će se uvijek rado vraćati kako bi čitali, istraživali i družili se.

Svi prijavljeni radovi objavljeni su na web-stranici udruge „RTL pomaže djeci“. Tamo zainteresirani mogu pogledati radove i glasati za školu po svom odabiru. Pet škola koje skupe najviše glasova čitatelja osvojit će nagradu za svoje učenike – lektirne naslove, informatičku opremu, društvene igre, potrošni materijal za radionice ili pak namještaj; što god im je potrebno da bi njihova školska knjižnica zasjala punim sjajem – u maksimalnom iznosu do 5.000,00 eura po školi.

Na ovaj natječaj prijavila se i Prva osnovna škola Ogulin kojoj do nagrade, po trenutnom stanju, nedostaje oko 500 glasova.

Stoga, iz škole pozivaju sve naše sugrađane i njihove prijatelje da im svojim glasom olakšaju put do nagrade. Natječaj je otvoren do 2. svibnja u ponoć.

Glasati možete OVDJE