Aktualno OG sada Ogulin

Predstavnici Ogulina na proslavi Dana Grada Ozlja

Ozalj danas slavi svoj dan, kojeg je obilježio svečanom sjednicom, na kojoj se gradonačelnica Lidija Bošnjak  osvrnula na odrađeno  i ponosno najavila buduće planove za razvoj i boljitak grada.

Pohvalila se Bošnjak ogromnim ulaganjima u infrastrukturu ostvarenom tijekom prošle godine, dok u istom smjeru nastavljaju i dalje. Ono što tako predstoji, od izuzetne važnosti za Ozljane, je proširenje osnovne škole Slave Raškaj za jednosmjenski rad i dogradnja školske športske dvorane.

– Jedna čekamo radove koji bi uskoro trebali početi. Veselimo se novim projektima. Želim poručiti svojim građanima da ovim tempom nastavljamo dalje uz pomoć svih. Uvijek slušamo što nam oni imaju za reći, njihove prijedloge i naša vrata su uvijek otvorena, naglasila je gradonačelnica.

Današnji, svoj dan, žele proslaviti u dobrom raspoloženju, kaže Bošnjak, a u nastavku dana pozvala je sve u Ozalj da se pridruže slavlju.

– Neka od 18 sati dođu i mali i veliki, tu su napuhanci, plesna predstava, taekwondo grupa isto ima nastup i, naravno, ono što sve najviše veseli u 20.30 sati nastup grupe Vatra. Dođite, proveselimo se svi zajedno. Čestitam dan grada Ozlja, poručila je za kraj Bošnjak.

Proslavi Dana Grada Ozlja u ime Ogulina prisustvovali su zamjenik gradonačelnika Daniel Vukelja i predsjednik Gradskog vijeća Marinko Herman. (Radio-mrežnica/OGportal)