Aktualno OG sada Ogulin

Praznik rada proslavljen na Kneji!

Grad Ogulin i ove godine  organizirao je proslavu Međunarodnog  praznika rada.
Sve je počelo jutros u 6 sati, budnicom Puhačkog orkestra DVD-a Ogulin, a od 9 sati uslijedio je defile članova Moto kluba Vještice, sa Trga hrvatskih rodoljuba. Tom prigodom gradonačelnik Dalibor Domitrović i predsjednik Hrvatskog časničkog zbora Igor Majetić upalili su svijeću kod spomenika hrvatskim braniteljima, povodom obljetnice akcije Bljesak.

Od 10 sati na Kneji su  nastupili članovi Puhačkog orkestra DVD-a Ogulin i Ogulinske mažoretkinje. Čestitku sugrađanima u povodu 1. svibnja uputio je gradonačelnik Dalibor Domitrović, koji danas slavi i rođendan, pa su ga članice Udruge žena ugodno iznenadile tortom. Iznenađenje je bio i dolazak jednog gradonačelnika iz Njemačke, koji također danas slavi rođendan, te su si i njih dvojica međusobno pružili ruku.

Uime Društva Naša djeca nazočnima se obratila Glorija Domitrović, a podugačak red za besplatnom porcijom  graha brojne posjetitelje nije omeo da ga kušaju i pohvale.

Sve pohvale otišle su i  Udruzi žena i njihovoj masnici, ali i članovima glazbene grupe  Carismo.
U isto vrijeme obilježavao se i  Dan obitelji, uz brojne radionice, te sportske igre za djecu, koja su uživala i u napuhancu, koji je također bio besplatan.
Osim Grada Ogulina i Turističke zajednice grada Ogulina, organizatori proslave bili su i članovi Društva Naša djeca, Dječje gradsko vijeće, Ogulinske mažoretkinje, Puhački orkestar DVD-a Ogulin, Udruga žena Ogulin, Moto klub Vještice i Ski klub Ogulin, te Stambeno komunalno gospodarstvo.