Aktualno OG sada Ogulin

Uspjesi ogulinskih srednjoškolaca na državnoj razini

Adrian četvrti na Državnom natjecanju iz engleskog jezika!
Državno natjecanje iz engleskog jezika održano je 25. i 26. travnja u Dubrovniku u OŠ Montovjerna.
Učenik Obrtničke i tehničke škole Ogulin, Adrian Kladar u vrlo oštroj konkurenciji osvojio je izvrsno 4.mjesto! Adrian je bio u pratnji mentorice Alme Keser-Brozović.
Iskrene čestitke Adrianu i njegovoj mentorici na ovako velikom uspjehu!

 

Bruno Crnković sudjelovao na Državnom natjecanju iz engleskoga jezika !

Učenik četvrtog razreda Gimnazija i strukovne škole B. Frankopana Ogulin, Bruno Crnković, u pratnji svoje mentorice Ljiljane Buneta, sudjelovao je na Državnom natjecanju iz engleskoga jezika koje se od 24. do 26. travnja održalo u Dubrovniku. Poziv na državno natjecanje veliko je priznanje za pokazano znanje jer je u svakoj od kategorija pozvano samo 20-ak učenika iz cijele Hrvatske. Osim natjecanja, bila je to prilika i za druženje te upoznavanje znamenitosti Dubrovnika.
Čestitamo Bruni i mentorici!

Učenici Martina Vučetić i Robert Porubić sudjelovali na državnoj Smotri LiDraNo u Vinkovcima!

Učenici četvrtog razreda Gimnazije i strukovne škole B. Frankopana Ogulin, Martina Vučetić i Robert Porubić, u pratnji mentorice Martine Zorić, sudjelovali su na državnoj Smotri LiDraNo koja se od 24. do 26. travnja održala u Vinkovcima. Među deset najuspješnijih radijskih izraza iz cijele Hrvatske (u kategoriji srednjih škola) našla se i radijska emisija učenika naše škole “Ča veli moja baba”. Martina u emisiji razgovara sa svojom bakom, a Robert je bio zadužen za montažu i pripremu emisije. Osim druženja na radionicama i rada s članovima Povjerenstva bila je to prilika i za upoznavanje znamenitosti Vinkovaca.
Čestitamo učenicima i mentorici!