Aktualno Sport

Nogomet – rezultati 1. i 2. Županijske nogomentne lige

1.ŽUPANIJSKA LIGA – Liga za prvaka, 2.kolo
OGULIN –  CROATIA 78 2:0
U nedjelju je odigrano 2.kolo Lige za prvaka u 1. Županijskoj ligi, u kojem su nogometaši Ogulina ugostili momčad Croatie 78 iz Žakanja. Naši nogometaši odlučili su pobjednika već u 1.poluvremenu, prvi gol postigao je Sven Volf u 34., a drugi Patrik Poljak u 41.minuti. I u nastvaku su naši nogometaši bili bolja momčad na terenu, stvorili su još nekoliko vrlo dobrih prilika za povećanje vodstva, no krajnji rezultat ostao je 2:0 za Ogulin. U ovoj utakmici trener Igor Jelić započeo je utakmicu u sastavu: Krešimir Cindrić, Vedran Kratofil, Dragan Vučetić, Marko Kesner, Lovro Vukelja, Fran Vukelja, Patrik Poljak, Borna Salopek, David Kolić, Sven Volf i Mate Cindrić, a u nastaku su u igru ušli svi s klupe, Ante Salopek, Stipe Mihalić, Danijel Sabo, Matija Pribanić i Igor Cindrić.
U ostalim utakmicama 2.kola lige za prvaka u Vojniću je Vojnić 95 pobijedio momčad Zrinskog Ozlja sa 3:0, a u Gornjem Mekušju je Duga Resa iznenadila domaćeg Vatrogasca sa 2:0.
Na tablici 1.mjesto dijele Vojnić 95 i Ogulin sa 50 bodova, ispred Croatie 44, Zrinskog Ozlja 43, Duge Rese 37 i Vatrogasca sa 30 bodova.
U 3.kolu Lige za prvaka, nogometaši Ogulina iduće nedjelje u 17,30 gostuju u Mladom Erjavcu kod Zrinskog Ozlja.
1.ŽUPANIJSKA LIGA – Liga za opstanak, 2.kolo
DOBRA – SLUNJ 1:5
U 2.kolu lige za opstanak posljednjeplasirana Dobra ugostila je u Svetom Petru momčad Slunja. Gosti su bili puno bolji, već na poluvremenu su vodili sa 3:0, a na kraju pobijedili sa 5:1, a jedini strijelac za Dobru bio je Leo Kirasić. U Draganiću je Barilović sa 1:0 pobijedio domaće.
Na tablici Lige za Opstanak vodi Slunj sa 31 bodom, a Dobra je posljednja, peta sa samo 4 boda.
Dobra će u 3.kolu lige za opstanak igrati u Bariloviću.
2.ŽUPANIJSKA LIGA, 20.kolo
OŠTARIJE – MREŽNICA 4:0
PLAŠKI – FRANKOPAN 1:1
DOBRA (N) – JOSIPDOL 2:1
U nedjelju su odigrane utakmice 20.kola prvenstva 2. ŽNL. U derbiju kola u Novigradu nogometaši Josipdola izgubili su od vodeće Dobre sa 2:1,  gol za goste dao je Karlo Magdić. Oštarije su na svom igralištu uvjerljivo nadigrale Mrežnicu iz Zvečaja sa 4:0, po dva gol postigli su Josip Sertić i Andrej Cindrić. U Plaškog su domaći igrali neriješeno 1:1 sa Frankopanom iz Brežana, gol za Plaški postigao je Ivan Matovina. U ostalim utakmicama ovog kola u Donjem Mekušju je Cetingrad sa 5:1 pobijedio domaću Kupu, u Kamanju su Vrlovka i Petrova Gora odigrali 2:2, a u Karlovcu je Krnjak pobijedio Tuškane sa 4:2.
Nakon 20.kola vodi Dobra iz Novigrada sa 54 boda, Josipdol je treći  sa 36,  Oštarije su pete sa 35, a Plaški deseti sa 17 bodova.
U 21.kolu iduće nedjelje s početkom u 17,30  u Josipdolu se igra susjedski derbi između Josipdola i Plaškog, a Oštarije gostuju u Brežanima kod Frankopana.