Aktualno Sport

Rukomet – dvije pobjede ogulinskih rukometaša

1.HRL U-11 -Regija 1
OGULIN – VIŠKOVO 27:10
OGULIN – KOZALA 22:9
Dječaci generacije 2012/2013 Rukometnog kluba Ogulin odigrali su u subotu posljednje kolo 1.Hrvatske rukometne lige U 11 regija gdje su bili domaćini ekipama Viškova i Kozale iz Rijeke. Naši dječaci su još jednom odigrali dvije savršene utakmice u kojim su možemo reći u potpunosti nadigrali svoje protivnike. U prvoj utakmici pobjedili su ekipu Viškova 27:10, a u drugoj utakmici pobjedili su i četvroplasiranu momčad Kozale 22:9. Nažalost nasi djeci ostaju na petom mjestu te ih je jedna pobjeda djelila do plasmana u završnicu, no unatoč tome možemo reći da se u Ogulinu stvara jedna nova generacija rukometaša pod vodstvom trenera Vukelje i Poljaka koja će nam još dugi niz godina podariti puno sreće i zadovoljstva.

Za Ogulin su nastupili vratari Jan Crnoja i Borna Šajn, te Slavko Vidaković i Edi Bertović 11 golova, Karlo Vukelja 10, Noa Puškarić 7, Luka Stojisavljević 4, Ivano Medved 2, Karlo Poljak, Toma Vučetić, Nikola Ivošević i Fran Benić 1, Ante Blašković, Teo Krznarić, Lovro Blašković i Noa Brozović.
U konačnoj tablici nakon 20 odigranih utakmica naša momčad osvojila je 5. mjesto od 11 klubova sa 13 pobjeda i 7 poraza.