Aktualno Sport

Objavljeni sastavi; Sosa: Idemo po pobjedu!

Hrvatska nogometna reprezentacija otvara svoj nastup na Europskom prvenstvu Njemačkoj. Od 18 sati igraju u Berlinu protiv Španjolske. Prijenos pratite na Drugom programu HTV-a, na platformi HRTi te na Drugom programu Hrvatskoga radija.

Španjolska – Hrvatska 0:0

Početni sastavi:

Španjolska: Unai Simon, Carvajal, Nacho, Le Normand, Cucurella, Rodri, Pedri, Fabian Ruiz, Lamine Yamal, Nico Williams, Morata

Hrvatska: Livaković, Pongračić, Šutalo, Gvardiol, Stanišić, Kovačić, Brozović, Modrić, Brozović, Kovačić, Majer, Kramarić, Budimir

  • Spremni smo, pripremali smo se tri tjedna, u glavama nam je samo prva utakmica, koja je možda najbitnija za turnir. Svi smo fokusirani, sretni, bit će velika podrška navijača, vjerujem da ćemo uspjeti izvući povoljan rezultat, rekao je u izjavi za HRT uoči same utakmice Borna Sosa.

Dodao je i sljedeće.

  • Što se tiče igre, voljeli bismo ponoviti Ligu nacija, pokušat ćemo nametnuti se, preuzeti posjed, nadam se da ćemo uspjeti. Idemo na pobjedu i pozitivan rezultat, svjesni smo svojih kvaliteta, nadamo se da ćemo to moći pokazati. (M.Š./HRT)