Aktualno OG sada Ogulin

Male slobodne knjižnice popunjene novim knjigama

Iz Gradske knjižnice i čitaonice  Ogulin javljaju da su svih 7 malih slobodnih knjižnica/kućica za knjige popunili novim knjigama za djecu i odrasle.
Male slobodne knjižnice nalaze se u Parku kralja Tomislava, na jezeru Sabljaci, uz Područnu školu Kučinići, Hreljin, Turkovići, Jasenak i Drežnica. Glavni moto mladih slobodnih knjižnica je: posudi – čitaj – vrati – daruj stoga molimo vas da prilikom posudbe knjiga nastojite iste i vratiti, no ukoliko ih želite zadržati, darujte knjigu koju će novi korisnik rado posuditi i pročitati.

U dostavi knjiga objeručke je pomogla učiteljica Simica Maravić koja je mnoštvo knjiga odvezla u kućicu uz Područnu školu Jasenak i u kućicu smještenu u Područnoj školi Drežnica.

Ukoliko kod kuće imate veći broj knjiga koje biste htjeli darivati, donesite ih u male slobodne knjižnice i obradujte nove čitatelje zanimljivim naslovima.
“Ljeto je idealno vrijeme za čitanje, stoga, posjetite naše male slobodne knjižnice i pronađite neku zanimljivu knjigu za sebe ili za svoje najmilije” – poručuju iz Gradske knjižnice i čitaonice.