Aktualno OG sada Ogulin

U subotu 30. regata na jezeru Sabljaci

U subotu 22. lipnja 2024. godine prema nacionalnom veslačkog Kalendaru natjecanja za 2024. godinu, na jezeru Sabljaci održat će se 30. Regata Sabljaci i 4. Regata veslačkog kupa Miljenka Finderlea u organizaciji Veslačkog saveza Zagreba i Veslačkog kluba “Sabljaci” Ogulin.
Regata će se održati u subotu, 22. lipnja 2024. godine na regatnom polju ukupne duljine 2 km na Jezeru Sabljaci s početkom od 11:00 h pa sve do 15:00 h nakon čega će biti podjela medalja i pehara. Na regati će regati prisustvovati veslačice i veslači svih dobnih kategorija preko 10 klubova od Vukovara pa sve do Istre.


Juniori i seniori, natječu se na regatnoj stazi dužine od 2000 metara, kadeti A natječu se na stazi dužini od 1000 metara, a kadeti B na regatnoj stazi duljine 500 metara.
Prijave su u tijeku do četvrtka, a očekivani broj natjecatelja je preko 350, kad pribrojimo dodatne trenere, roditelje i ostale posjetitelje utrke, očekujemo više od 500 posjetitelja što upućuje na to da nas ovaj vikend na Sabljacima očekuje vrhunska sportska manifestacija.


Veslački klub Sabljaci poziva sve građane i ljubitelje sporta da se pridruže te bodrenjem podrže kako naše tako i sve ostale natjecatelje! Ovo je i prilika za sve mlade zainteresirane da se upoznaju sa veslanjem te pridruže školi Veslanja VK “Sabljaci” Ogulin koja će se održavati tijekom ljetnih mjeseci na jezeru Sabljaci.

Raspis – 30. Regata Sabljaci i 4. regata VKMF