Aktualno OG sada Ogulin

Objavljeno je izviješće o nastupima na Igra kolo 2024.

Objavljeno je Izvješće o nastupu izvornih skupina na 28. Smotri izvornog folklora Karlovačke županije Igra kolo 2024., koja se, podsjećamo, u Ogulinu održavala tijekom 1. i 2. lipnja. Komisija za ocjenjivanje nastupa folklornih skupina, te umjetničku pomoć organizacije 28. izdanja Smotre djelovala je u sastavu: Tomislav Habulin, predsjednik, Katarina Bušić, članica i Iva Niemčić, članica.

Na ovogodišnjem izdanju Smotre u Ogulinu je nastupilo 26 folklornih skupina iz svih dijelova županije, te dvije gostujuće skupine. Članovi Komisije su, u samom uvodu Izvješća, uputili pohvale i čestitke ogulinskom Pučkom otvorenom učilištu, na čelu s, kako su naveli, entuzijastičnom ravnateljicom Blankom Poljak Franjković, za odličnu organizaciju cijele manifestacije. Komisija je nadalje prosudila da su programi domaćih izvođača bili dobro režirani, a izvedbe optimalnog trajanja i proporcija.

Opsežno Izvješće komisije donosi ocjenu nastupa za svaku pojedinu folklornu skupinu koja je nastupila na ovogodišnjem izdanju Smotre. Kakve su ocjene komisije dobili izvođači možete pročitati u Izvješću, koje je objavljeno na web i Facebook stranici ogulinskog Pučkog otvorenog učilišta.