Aktualno Sport

Tenis – Prva hrvatska liga za seniorke i ITF Juniori u Sarajevu

Prva hrvatska liga za seniorke, 5.kolo

PREČKO – OGULIN 4:1

U nedjelju je odigrano posljednje 5.kolo Prve hrvatske lige, a seniorke Teniskog kluba Ogulin igrale su u Ogulinu protiv ekipe TK Prečko derbi za 1.mjesto. Tenisačice iz Zagreba bile su favorit i opravdale su taj epitet, te su bile bolje od naših tenisačica sa 4:1 i tako osvojile naslov prvaka i plasman u Premier žensku hrvatsku ligu. Naše tenisačice su sa 2 pobjede i 3 poraza osvojile 4.mjesto, iako su imale isti broj bodova, 8, kao i drugo i trećeplasirani klubovi HATK Mladost i TK Tweener.

Protiv ekipe TK Prečko, nakon 0:4 u singlovima, bod za naše donijele su u parovima Martina Bokulić i Petra Bišćan pobjedom nad Vitom Cetinom i Teom Runje sa 6:0 6:1.

Za TK Ogulin u ovom prvenstvu nastupale su: Mia Jurašić, Martina Bokulić, Kaja Jerak, Petra Bišćan i Angela Marnika.

 

ITF Juniori u Sarajevu

Anton Stipetić prošloga je tjedna nastupio na još jednom ITF juniorskom turniru, ovoga puta to je J30 turnir “Sarajevo Juniors Open 2024”.

Od Antona je u pojedinačnoj konkurenciji bio bolji četvrti nositelj turnira, Talijan Daniel Aleksandar Amarandei sa 4:6 4:6.

U konkurenciji parova, Anton i njegov partner Amar Silajdžić (Bosna i Hercegovina) izgubili su od para Stefan Đoković (Makedonija) / Justin Ilić (BIH) sa 6:4 4:6 8:10.