Aktualno OG sada Ogulin

Demografske mjere za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladim obiteljima

Na web stranici Karlovačke županije objavljen je Javni poziv za korištenje demografskih mjera za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladim obiteljima na ruralnom području Karlovačke županije u 2024. godini. U županijskom proračunu je za provedbu ove mjere osigurano 200.000,00 eura. Korisnici ovih mjera su mlade obitelji, koje svoje stambeno pitanje rješavaju stjecanjem vlasništva nad nekretninom prvi put, ili rekonstrukcijom postojećeg vlastitog stambenog objekta, ili stambenog objekta u vlasništvu svojih roditelja, a u kojem podnositelji prijave stanuju.

Ovaj Javni poziv odnosi se i na neka naselja na području grada Ogulina, a radi se o  Desmericama, Gornjim i Donjim Dubravama, Gornjem i Donjem Zagorju, Drežnici, Jasenku, Dujmić Selu, Hreljinu Ogulinskom, Marković Selu, Ponikvama, Popovom selu, Potoku Musulinskom, Ribarićima, Trošmariji, Turkovićima, te Vitunju.

Prijave na ovaj javni poziv podnose se isključivo putem web aplikacije e-prijave objavljene na web stranici Karlovačke županije, a javni poziv je otvoren do 25. kolovoza ove godine.

Jeste li prihvatljivi prijavitelj na ovaj Javni poziv doznat ćete iz detaljnih informacija koje su objavljene na web stranici Karlovačke županije, u rubrici Natječaji i javni pozivi.