Aktualno Sport

Nogomet – rezultati 1. i 2. ŽNL

1.Županijska liga – 5.kolo
OGULIN – DOBRA (N) 5:0
U nedjelju je odigrano 5.kolo prvenstva 1. Županijske nogometne lige, u kojem su nogometaši Ogulina ugostili na Gradskom stadionu Dobru iz Novigrada. Već od prve minute naši nogometaši navalili su na gol gostiju, u 4.minuti iznuđen je kazneni udarac iz kojeg je Patrik Poljak doveo Ogulin u vodstvo sa 1:0.Kanonada na gostujući gol se nastavila cijelo 1.poluvrijeme: u 19.minuti Igor Cindrić povisio je na 2:0, samo minutu kasnije i Josip Sabo je zabio gol, u 33.minuti Patrik Poljak zabio je i svoj drugi gol, a u posljednjoj minuti 1.poluvremena u strijelce se upisao i Borna Salopek, pa se na odmor otišlo s uvjerljivim vodstvom od 5:0. No, u nastavku se stanje na terenu pomalo smirilo, igralo se izjednačeno, a rezultat se nije više mijenjao.
Momčad Ogulina ovu utakmicu odigrala je pod vodstvom trenera Igora Jelića u sastavu: Krešimir Cindrić, Ante Salopek, Vedran Kratofil, Dragan Vučetić, Dario Cetinjanin, Damir Magdić, Josip Sabo, Patrik Poljak, Borna Salopek, Sven Volf i Igor Cindrić, a od 70.minute zaigrali su još Željko Brozović, Mateo Vukelja, Marko Kesner, Vran Vukelja, David Kolić i Dino Brozović.
U ostale tri utakmice u Karlovcu je Zrinski Ozalj sa 4:0 pobijedio momčad Barilovića, u Slunju je domaći Slunj upisao i peti poraz izgubivši od Croatie 78 sa 2:0, a u Gornjem Mekušju je Vatrogasac sa 5:0 pobijedio Dugu Resu.
Na tablici nakon 5.kola vodi Croatia 78 sa svih 15 bodova, Ogulin je drugi sa 13, Dobra treća sa 9 itd. Zanimljivo je da na tablici strijelaca vodi Patrik Poljak sa čak 16 postignutih golova u samo 5 utakmica.
U 6.kolu u nedjelju u 16,30 sati nogometaši Ogulina gostovat će u Dugoj Resi.
2.Županijska liga – 4.kolo
VRLOVKA – JOSIPDOL 1:4
DRAGANIĆ – DOBRA 3:2
OŠTARIJE – KRNJAK 1:1
MLADOST REČICA –PLAŠKI 1:2
Ovog vikenda odigrano je 4.kolo 2.Županijske lige.
Dobra iz Svetog Petra gostovala je u Draganiću i izgubila od domaćih sa 3:2, oba gola za Dobru dao je Ante Cindrić. Josipdol je gostovao u Kamanju gdje je uvjerljivo, sa 4:1 pobijedio Vrlovku, tri gola dao je Marko Poljak, a jedan Josip Barko. U Oštarijama su Oštarije i Krnjak odigrali neriješeno 1:1, gol za Oštarije postigao je Alen Gračanin. U Rečici je Plaški pobijedio domaću Mladost sa 2:1, strijelci Dane Ivanišević i Ivan Matovina.
U ostalim utakmicama 4.kola u Karlovcu je Kupa z Donjeg Mekušjapobijedila Tuškane sa 3:1, u Vojniću je vodeća Petrova Gora uvjerljivo pobijedila Mrežnicu iz Zvečaja sa 6:1, a u Brežanima je Frankopan pobijedio momčad Cetingrada sa 2:1.
Na tablici sa svih 12 bodova vodi Petrova Gora, Josipdol je drugi sa 10, Oštarije dijele treće mjesto sa 7, a Dobra je sa samo 1 bodom na začelju.
U 5.kolu sljedeće nedjelje s početkom u 16,30 igraju Plaški – Petrova Gora, Dobra – Oštarije, Josipdol – Draganić.
NOGOMETNI KUP
U srijedu se igra osmina finala Hrvatskog nogometnog kupa za područje Nogometnog saveza Karlovačke županije. Među 16 najboljih plasirao se i nogometni klub Ogulin, koji će u srijedu igrati u Kamanju protiv Vrlovke.
Mlađe kategorije
Juniori, 3.NL Centar, 3.kolo:
Ogulin -slobodan
Kadeti, 3.NL Centar, 3.kolo:
Ogulin – slobodan
Kadeti, 1.ŽNL, 3.kolo:
Vatrogasac – Dobra 5:2
(Ivan Lipošćak 2)
Mostanje – Josipdol 1:0
Pioniri, 1.ŽNL, 3.kolo:
Ogulin – Korana 10:0
(Gabrijel Vuković i Josip Matovina 3, Niko Cindrić, Vito Poljak, Ardijan Ferataj i Danilo Musulin 1)
Pioniri, 2.ŽNL, 3.kolo:
Josipdol – Dobra (N) 9:3
(Gabrijel Sabljak 4,Mateo Grgurić 3, i Hari Ročić Nebojša Vrcelj1)
Mlađi pioniri, 1.ŽNL, 3.kolo:
Ogulin – Korana odgođeno
Mlađi pioniri, 2.ŽNL, 3kolo:
Josipdol – Vrlovka 5:1
(Patrik Prebeg i Ivano Rupčić 2, Antun Mihaljević 1)
Draganić – Plaški 9:0
Limači, 1.ŽNL, 3.kolo:
Ogulin – E.Kvaternik 3:3
(Nives Brbot 3- vodi sa 7 golova !)
Limači, 2.ŽNL, 3.kolo:
Duga Resa II – Ogulin II 6:0