Aktualno Sport

Nogomet – rezultati 1. i 2. ŽNL

1.Županijska liga – 7.kolo
OGULIN – CROATIA 78 3:2
U nedjelju je odigrano posljednje 7.kolo prvog kruga 1.Županijske lige, a u Ogulinu su u derbiju jeseni igrali prvoplasirana Croatia 78 iz Žakanja i drugoplasirani Ogulin. Gosti su odlično počeli i šokirali su domaćei publiku, te već u 20.minuti vodili sa 2:0. Tim rezultatom je završilo poluvrijeme, no u nastavku su nogometaši Ogulina zaigrali puno bolje i efikasnije i uspjeli s tri gola preokrenuti rezultat i na kraju pobijediti sa 3:2. Golove za Ogulin su postigli Mate Cindrić, Borna Salopek i Damir Magdić.

 

U ostale tri utakmice u Slunju je Zrinski Ozalj pobijedio domaće sa 2:1, u Gornjem Mekušju je Vatrogasac pobijedio Bariloviće sa 5:3, a u Novigradu je Duga Resa sa 3:1 pobijedila domaću Dobru.
Na tablici nakon 7.kola vodi Ogulin sa 16 bodova, Croatia 78 je druga sa 14, treće mjesto dijele Zrinski Ozalj, Vatrogasac i Duga Resa sa po 13 bodova i tako dalje.
U 8.kolu u nedjelju u 16,00 sati nogometaši Ogulina ugostit će momčad Barilovića.
2.Županijska liga – 6.kolo
FRANKOPAN – DOBRA 8:0
OŠTARIJE – JOSIPDOL 1:1
MREŽNICA – PLAŠKI 3:1
Ovog vikenda odigrano je 6.kolo 2.Županijske lige.
Nogometaši Dobre iz Sv.Petra gostovali su u Brežnima kod Frankopana i pretrpjeli pravu katastrofu. Izgubili su sa čak 8:0. U josipdolskom općinskom derbiju u Oštarijama nije bilo pobjednika: Josipdol jepoveo već u 14.minuti golom Ivana Karla Bana, a domaći su izjednačili u posljednjoj minuti golom Alena Gračanina. Plaški je gostovao u Zvečaju gdje je izgubio od Mrežnice sa 3:1, gol za Plaški postigao je Ivan Matovina.

 

U ostalim utakmicama 6.kola u Kamanju su Vrlovka i Draganić odigrali neriješeno 2:2, u Karlovcu je Krnjak pobijedio Tuškane sa 3:0, u Rečici je Cetingrad savladao domaću Mladost sa 5:2, a u Vojniću je Petrova Gora sa 4:1 pobijedila Kupu iz Donjeg Mekušja.
Na tablici nakon 6.kola vodi Petrova Gora sa 15 bodova, Josipdol je drugi sa 14, Oštarije šeste sa 11, Plaški sedmi sa 10, a Dobra je sa samo 1 bodom na začelju.
U 7.kolu sljedeće nedjelje s početkom u 16,00 igraju Plaški – Vrlovka, Dobra – Tuškani, Josipdol – Frankopan i Draganić – Oštarije.