Aktualno Sport

Rukomet – rezultati rukometašica i rukometaša

1.HRL zapad, 2.kolo
OGULIN – ZAMET II 25:27
Rukometaši Ogulina igrali su u subotu u Ogulinu utakmicu 2.kola 2.HRL zapad protiv druge momčadi riječkog Zameta. U dosta izjednačenoj utakmici na kraju su pobijedili gosti sa 27:25, ogulinski rukometaši u više navrata stizali su minimalno vodstvo Riječana, ali nisu uspjeli preokrenuti rezultat u svoju korist. Jedino vodstvo imali su u posljednjoj minuti 1.poluvremena, koje je završilo u njihovu korist sa 15:14.
Za RK Ogulin pod vodstvom trenera Dubravka Dragičevića igrali su vratari Josip Vučić i Vito Perković, igrali su i davali golove Filip Cipek 8, Filip Gašparović 5, Antonio Drašković, Toni Puškarić i Denis Stipetić 3, Luka Turković 2, Kristijan Matijašić 1,  igrali su još Patrik Francetić, Dorian Salopek, Noa Filipović, David Domitrović, Erik Bertović, Marko Stipetić i Matija Magdić.
Nakon 2.kola rukometaši Ogulina su u sredini tablice sa 2 boda, a u 3.kolu sljedeći vikend gostuju u Puli kod Arene.
3.HRL zapad, žene, 1.kolo
OGULIN – RUDAR II 14:35
U nedjelju je počelo prvenstvo 3.HRL zapad za žene, a rukometašice Ogulina u 1.kolu ugostile su drugu ekipu labinskog Rudara. Gošće su bile uvjerljivo bolje i na kraju visoko pobijedile sa 35:14, a ekipa Ogulina pod vodstvom trenera Zlatka Blaškovića igrala je u sastavu: vratarke Ena Salopek i Ivona Ivaniš, Sara Blašković 9 golova, Sandra Bokulić 3, Dora Zildum i Leona Blašković po 1, te Tea Čajić, Lea Blašković, Marinela Vučić, Eva Bertović i Tara Stipetić.
U 2.kolu rukometašice Ogulina igrat će u Senju protiv ekipe Senie.
1.HRL U-17 – 1.kolo
Nakon 1.kola 1.HRL Zapad U-17 kadeti RK Ogulin su sa 3 poraza na začelju tablice, a idući vikend u 3.kolu igraju u Senju protiv Senja i Mornara Dramalj Crikvenica.
1.HRL U-13 – 1.kolo
Dječaci RK Ogulin U-13 vode u 1.HRL Zapad sa 3 pobjede iz 3 utakmice, a sljedeće utakmice igraju u Rovinju sljedeći vikend protiv vršnjaka Rudara iz Labina i Rovinja.
1.HRL U-11 – 3.kolo
OGULIN – MORNAR DRAMALJ 26:6
OGULIN – ČAVLE 27:9
 U nedjelju su dječaci Rukometnog kluba Ogulin U-11 igrali u Čavlima dvije utakmice 3. kola 1 HRL Zapad za 11-godišnjake. Ponovno su odigrali odlično i upisali dvije uvjerljive pobjede, svladavši domaću momčad Čavle sa 27:9 i Mornar Dramalj-Crkvenica sa 26:6, te tako nastavili svoj 100% niz. Nakon 5 utakmicanaši dječaci su uvjerljivo prvi s isto toliko pobjeda.
Za Ogulin su pod vodstvom trenera Vedrana Vukelje i Dražena Poljaka nastupili: vratar Teo Krznarić, Karlo Vukelja 15 golova, Noa Matijašić i Edi Bertović 10, Karlo Poljak 9, Toma Vučetić 4, Ante Blašković i Fran Benić 2, Lovro Blaškovic 1, Josa Vučetić.
U 4.kolu 26.listopada naši dječaci 11-godišnjaci igraju u Karlovcu protiv vršnjaka Škole rukometa Karlovac i RK Sedmerac.
1.HRL U-15 Mlađe kadetkinje
OMIŠALJ – OGULIN 23:10
U subotu je počelo prvenstvo 1.HRL U-15 za djevočice, a ekipa ŽRK ogulin gostovala je u Poreču gdje je odigrala utakmicu protiv vršnjakinja Omišlja. Omišljanke su bile bolje i uvjerljivo pobijedile sa 23:10.
Za ekipu Ogulina igrale su vratarke Ivona Ivaniš i Nika Benić, Katja Vranić i Eva Bertović 3, Marinela Vučić 2, Gabrijela Vučić i Elena Lončarić 1, Sara Grgić, Erika Delić.
1.HRL U-13, regija 3-2
Idući vikend počinje i prvenstvo 1.HRL Regija 3-2 za 13-godišnjakinje, a djevojčice ŽRK Ogulin igrat će u Murvici kod Rijeke protiv ekipa Gospića i Murvice.