Aktualno Sport

Tenis – U Karlovcu održan Masters turnir 3.ranga Odbora Središte

Masters turnir 3.ranga Odbor Središte
U Karlovcu je ovog vikenda održan Masters turnir 3.ranga Odbora Središte, na kojem su nastupili i članovi ogulinskih teniskih klubova.
U kategoriji do 12 godina među 8 najboljih igrao je Matej Božičević iz TK Ogulin. U svojoj skupini Matej je ostvario dvije pobjede i poraz i plasirao se u glavni turnir među četvoricu najboljih. U polufinalu je izgubio od Matea Ždravca iz Zaprešića 6:3, 6:3, a u borbi za 3.mjesto pobijedio je Davida Barilara iz BK Hornetsa sa 6:4, 6:4.

 

U kategoriji djevojčica do 12 godina u svojoj grupi je Barbara Dreven osvojila 2.mjesto, a Sara Jandrijević četvrto, a druga u svojoj skupini bila je i Lea Vujnović. U polufinalu glavnog turnira Barbara Dreven i Lea Vujnović su izgubile, te su međusobno igrale za 3.mjesto, pobijedila je Barbara sa 7:5, 7:5.
U kategoriji dječaka do 14 godina Ivano Božičević iz TK Ogulin osvojio je 1.mjesto u svojoj grupi s dvije pobjede, a Mateo Rupčić iz TK Frankopan je bio prvi sa sve tri pobjede. U polufinalu glavnog turnira obojica su pobijedila, a u susretu za 1.mjesto Ivano je pobijedio Matea sa 6:2, 6:2.

 

U kategoriji djevojčica do 14 godina Helena Dreven iz TK Ogulin je u svojoj grupi ostvarila dvije pobjede i poraz te se plasirala u glavni turnir. Jana Juhas (TK Ogulin) je sa 3 poraza bila četvrta u svojoj grupi. U glavnom turniru Helena Dreven je izgubila u polufinalu, kao i u borbi za 3.mjesto, te je na kraju bila četvrta.