Aktualno Sport

Taekwondo – Leonardo Luketić zlatni, Lara Rudančić srebrna, Noa Živanović i Lara Lončar brončani

1. PRANA OPEN 2024.
Dana 27.10.2024. Taekwondo klub „Ogulin“ nastupio je na međunardnom  turniru 1. PRANA OPEN 2024. koji se je održao u Karlovcu  na kojem se je okupilo  444  natjecateljki i natjecatelja   iz 32  kluba i 4 države u  taekwondo disciplinama sportska borba i kick.
Za TKD Ogulin nastupili su u sportskoj borbi:
-Luka Turković je u kategoriji Dječaci godište 2016. do 27 kg izgubio u kvalifikacijskoj borbi,
– Dora Marinić je u kategoriji Djevojčice godište 2016. do 27 kg izgubila je u kvalifikacijskoj borbi, Dori i Luki je ovo bio prvi nastup za klub. Oboje su se dobro snašli i žestoko su se borili ali su protivnici bili iskusniji.
-u kategoriji Mlađi kadeti skupina B Tamara Radočaj (do 36 kg) je izgubila u kvalifikacijskoj borbi, a Leonardo Luketić (do 52 kg) je pobijedio u  polufinalnoj i finalnoj borbi  i osvojio je prvo mjesto ili zlatnu  medalju,
-Noa Živanović je u kategoriji Kadeti skupina A do 45 kg izgubio u  polufinalnoj  borbi i osvojio treće mjesto ili brončanu medalju.
U disciplini Kick nastupili su u uzrastu 2015.godišta Lara Lončar i Lara Rudančić. Lara Lončar je pobijedila u četvrtfinalnoj, a izgubila je u polu finalnoj borbi  i osvojila je treće  mjesto ili brončanu  medalju, a Lara Rudančić je pobijedila u četvrtfinalnoj i polufinalnoj borbi, a izgubila je u  finalnoj borbi  i osvojila je drugo  mjesto ili srebrnu medalju.
TKD Ogulin je u ukupnom poretku u  zauzeo  21. mjesto od 32  kluba.