Kolumne

DNEVNA INFORMACIJA PU karlovačke 01.04.2017.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je   šest kaznenih djela, četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac i Ogulin ) i tri prometne nesreće od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lako ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom. Od navedenog izdvajamo sljedeće:
Provaljeno u obiteljsku kuću
Noću s 30. na 31.3.2017.g. u Karlovcu, gradska četvrt Banija nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću vlasništvo 61-godišnjaka i otuđio metalni sef i ključeve. Materijalna šteta je veća od pet tisuća kuna.
Pronađen duhan
Jučer u 8,50 sati na neuređenom parkiralištu preko puta ŠRC Korana kod 41-godišnjaka pronađeno je ukupno 7005 grama duhana. Protiv 41-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu zbog počinjenog kaznenog djela „ Nedozvoljena trgovina“.
Teško ozlijeđena pješakinja
Jučer u 9,15 sati u Karlovcu, Domobranska ulica kod kbr. 27 dogodila se prometna nesreća na slijedeći način: Vozač star 65 godina upravljao je osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka i kretao se domobranskom ulicom u smjeru ulice Rakovac. Dolaskom do kbr. 27 u Domobranskoj ulici nije propustio pješake koji su već stupili na pješački prijelaz, uslijed čega je prednjom stranom automobila udario u pješakinju staru 84 godine koja je od siline udara pala na kolnik. U prometnoj nesreći pješakinja je zadobila teške tjelesne ozlijede i liječnička pomoć pružena joj je u zdravstvenoj ustanovi, gdje je zadržana na liječenju. Protiv vozača slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće“.