Krule Kruloteka S vama kroz svaki dan

Europske vrijednosti krutejebo…

– “Gospodine Plenkoviću, navodno je Hrvatska pukla na pola, tamo gdje je najuža… kod Karlovca… odvaja se sjever od juga! Što vi kažete na to?
– Svakako da je odvajanje Hrvatske nedopustivo, i ova Vlada ulaže sve napore kako bi spriječila tektonske poremećaje koji se odvijaju u zemljinoj kori ispod Hrvatske. Osobno sam oformio tim stručnjaka koji već sad, na dubini od 40 km pod zemljom, iglom i koncem pokušava zašiti dva dijela Hrvatske.”
– “Gospodine Plenkoviću, izvršen je atentat na predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović! Eno je leži u jarku, ledena, suknja joj se izvrnula… hulahopka pukla… nema joj spasa. Što vi kažete na to?
– Svakako da je atentat čin kojeg ova Vlada oštro osuđuje. Bezrazložno ispaljivanje metka je nešto što ova Vlada neće tolerirati pa makar to bilo i na streljani. Hrvatska je zemlja demokratskih vrijednosti, članica smo EU.”
On kad dođe kući pa uđe u wc i vidi da nakon sranja netko od ukućana nije povuka vodu… on odma veli:
– “EU je zajednica vrijednosti u kojima je, nakon velike nužde, nepojmljivo mirovanje vodokotlić špage. Duboko sam razočaran ali istovremeno ponosan na priliku, da ukućanima ukažem na europske vrijednosti kojih se pridržavam.”
Aaaaaaaaaaaaaaaaa krutejebo….