Aktualno Sport

Održano pojedinačno prvenstvo Karlovačke županije u stolnom tenisu

Ovog vikenda mladi stolnotenisači Kleka su uz turnir u Zaton nastupili i na pojedinačnom stolnoteniskom prvenstvu za mladež u Duga Resi. Natjecanje je bilo organizirano u osam kategorija. Organizator tog prvenstva je STK Aquaestil. Ukupno je sudjelovalo 34 stolnotenisačica i stolnotenisača koji su bili raspoređeni po skupinama. Igrao je svatko sa svakim, a poslije sistemom na ispadanje. Odaziv igrača je bio više nego zadovoljavajući, iz svih klubova i udruga sa područja naše županije.

Za stolnoteniski klub Klek nastupilo je 7 mladih stolnotenisača. U kategoriji klinceza nastupila je Mia Stipetić. U kategoriji mlađih kadeta igrali su Luka Gračanin, Josip Miletić, Mario Stipetić, Filip Dubić i Marin Umiljenović. U kategoriji kadeta nastupio je Jurica Miletić. Naši mladi stolnotenisači su pored turnira u Zatonu postigli više nego dobre rezultate.Evo najzapaženijih rezultata.
U kategoriji mlađih kadeta prvo mjesto osvojio je Josip Miletić, drugo Filip Dubić, dok je u kategoriji kadeta prvo mjesto osvojio Jurica Miletić.Po završetku prvenstva najboljima podijeljeni su pehari dok su ostalim sudionicima podijeljene medalje. Svakako sve pohvale idu organizatoru ovog prvenstva STK Aquaestilu iz Duga Rese.