I Grad Karlovac dobio nove pročelnike – “gradonačelnikovi novi ljudi” od danas na radnim mjestima

Nakon Županije, nove pročelnike dobio je i Grad Karlovac. Devet upravnih odjela i službi, baš kao što smo prije nekoliko dana i objavili, vodit će uglavnom već dobro poznata imena, a gradonačelnik Damir Mandić potvrdio je da su, izuzev jedne pročelnice, od danas na pročelničkim mjestima.
Pročelnici su: Upravnog odjela za opće poslove Vlatko Kovačić, Upravnog odjel za komunalno gospodarstvo Hermina Komanac, Upravnog odjela za razvoj grada, gospodarstvo i EU fondove Snježana Turalija, Upravnog odjela za imovinsko pravne poslove i upravljanje imovinom Tatjana Gojak, Upravnog odjela za proračun i financije Lidija Malović, Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Vesna Ribar i Upravnog odjela za društvene djelatnosti Draženka Sila Ljubenko, Službe za unutarnju reviziju Jasminka Maslek, te Službe za javnu nabavu Irena Grčić.
– Svi stupaju na posao danas, 1.rujna, s tim da gospođa Turalija mora odraditi otkazni rok pa mislim da će s radom početi za desetak dana; pokušat ćemo to dogovoriti s njenim dosadašnjim poslodavcem. To je jedina osoba koja dolazi iz privatnog sektora; inače je Karlovčanka koja živi u Zagrebu,a vidjet ćemo što i kako dalje, kazao je Mandić, potvrdivši da je za devet pročelničkih mjesta pristiglo deset pravovaljanih kandidatura, po jedna za svako, osim u UO za društvene djelatnosti.
Inače, od deset upravnih tijela u Gradskoj upravi, javni natječaj za izbor pročelnika nije bio raspisan samo za Upravni odjel za poslove provedbe dokumenata prostornog uređenja kojeg vodi v.d. pročelnika Pero Karmelić.
–  Obzirom da je gospođa Jarnjević otišla u Županiju, bit ćemo obvezni tu raspisati natječaj, ali već sada mogu najaviti da će moja želja biti da to bude Pero Karmelić, koji je sada vršitelj dužnosti, izjavio je Mandić. (KAportal)
Facebook Comments