Mariću… čim je tebe hranilo?

Uvode nam porez na krame od auta.
Veli onaj ministar… Marić jel… veli… što bi porez plaćali samo oni koji voze aute stare do 10 godina… kad je još 75% onih koji voze aute starije od 10 godina… ka tim porezom će potaknuti nas kramaše da kupujemo nove aute.
Mariću… čim je tebe hranilo?… i gdje ti živiš, krutejebo… u kojoj državi? U najmanju ruku, ka da mi vozimo krame jer smo zaljubljenici u iste te krame. Znaš zašto mi ne kupujemo nove aute? Jel znaš zašto?
Zato što nas alergija lovi kad nam prkno dodirne tkaninu sjedala novog auta… ospe nam se guzica ka majmunu babunu.
Kašljemo jer nema prašine unjem, zato mi ne kupujemo nove aute… mi obožavamo kašljati.
Kad upališ duga svjetla na novom autu… vidiš kud voziš… a na to nismo navikli… navikli smo, kad upalimo duga da bace 6 ipo metara ispred… a ne 150 ka na novima pa na 100tom metru komotno vidiš 2 ježa di se karaju na sred ceste… mi obožavamo kad ne znamo što nas noću čeka na cesti.
Ljeti nam golub proleti kroz auto jer su nam prozori spušteni, nemamo klimu… da ju imamo, morali bi zatvarati prozore… al kako onda pričati sa drugim sudionicima u prometu?… zato ti mi ne kupujemo nove aute.
Na nizbrdici ne staviti kamen iza zadnje gume?… da u novom autu vozikamo kamen džaba? Ti kakav jesi, udario bi nam i porez na kamen… a i oćeš.
Da nam na tehničkom kažu “Prošli ste!”… kako u pičku materinu?… kako? Da im odgovaramo “Jeste li sigurni? Dajde ga još jednom provucite, sigurno ste se zajebali?”. Kako bi od sramote izašli sa tehničkog a da 100 kuna nismo ostavili kod mjenjača. Zato mi ne kupujemo nove aute.
U novom autu suvozača vidiš… gdje nećeš kad sa one kontrolne table dopire morsko plava svjetlost. Mi u kramama moramo napipati lice suvozača… onda pogađamo:
– Mama?
– Ne
– Baba?
– Ne
– Punica?
– Ne
– Pa ko je u pm?
– Ivanka
– Koja Ivanka jebote?
– Stopirala sam kod Brinja
– Aaaaaaaa
Ovi novi se sami ugase kad si na semaforu. To jedino priznamo zbog čega se isplati kupiti novi auto… naši se isto gase… doduse ne samo na semaforu nego… jebiga… svuda.
Mariću… nisu problem novci… mi ti novaca imamo ka tvoj bivši šef Todorić… nego ono… ne kužiš ti to. I da… uvedi porez na sve nas što u frižideru imamo parizer… jer tako ćeš nas potaknuti da jedemo janjetinu i teletinu.
Jebem li ti sunce žareno koje te grije… da ti jebem!

Facebook Comments