Aktualno Županija

Strahovanja su se obistinila: U rijeci Dobri kod Tomašnice ronioci pronašli i drugo mrtvo tijelo – slijedi izvlačenje

Danas je nastavljena potraga na rijeci Dobri u Tomašnici gdje se jučer dogodila strašna tragedija. Iz vode je izvučen srebrni Golf i u njemu je pronađeno mrtvo tijelo 23-godišnjaka, a danas je pronađeno i drugo tijelo.
Kako je javila policija, uslijedit će izvlačenje drugog nesretnog utopljenika od strane ronioca ATJ Lučko.
Na svojoj web stranici kako se jučer odvijala akcija izvlačenja automobila iz rijeke Dobre opisali su pripadnici karlovačke Stanice HGSS-a. Kako navode, kad su stigli na teren ustanovljeno je da se razina vode, uslijed ispuštanja s brane Lešće, podignula za više od metra u odnosu na razinu kada je vozilo uočeno, što je značajno otežalo zaron.
– Zbog visine i brzine vode prilikom zarona bilo je potrebno ronioce osiguravati užetom s obale, kažu u HGSS-u čiji su ronioci bili na terenu. Danas su ronjenje nastavili i policajci, a pokazalo se da su strepnje da se u automobilu nalazi još jedno tijelo bile opravdane.
Nesreća se dogodila jučer oko tri sata ujutro kad su se dvojica mladića vraćala iz noćnog provoda. Automobil je sletio u rijeku i dva mlada života su nepovratno otišla.(KAportal)