Ministarstvo regionalnog razvoja pomaže u dogradnji Centra za odgoj djece i mladeži na Baniji – stiglo još 930 tisuća kuna

Grad Karlovac i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, potpisali su  Ugovor o sufinanciranju rekonstrukcije o dogradnje Centra za odgoj i obrazovanje djece i mladeži Karlovac koji se nalazi na Baniji.
Kako nam javljaju iz gradske uprave, sukladno Odluci i zaključenom Ugovoru,  od strane Ministarstva osigurana su sredstva u ukupnom iznosu od 930.000,00 kuna, a u okviru projekta ulaganja u školske objekte – program podrške poboljšanju materijalnih uvjeta u osnovnim i srednjim školama u 2017. godini.
– Radi se o nastavku radova na rekonstrukciji i dogradnji Centra koji su započeli još 2015. godine, a ukupna vrijednost radova, uključujući i opremu,  iznosi cca 4 mil. kuna. Ovaj projekt financira se zajedničkim sredstvima Grada Karlovca, Ministarstva znanosti i  i obrazovanja te Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Završetak radova planiran je u 2018. godini, kažu nam u Gradu. Dodaju da se kontinuirano ulaže u obrazovno – odgojne institucije, poboljšavajući materijalne uvjete rada naših najmlađih, stoga je ovakva vrsta pomoći više nego dobrodošla.(KAportal)
Facebook Comments