Aktualno OG sada Ogulin

U Ogulinu ukradeno gorivo i kamera

Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava 53-godišnjaka da je 3. studenog u kamenolomu na području Ogulina nepoznati počinitelj iz radnog stroja otuđio dizel gorivo. Ujedno, u razdoblju od 2. do 6. studenog nepoznati počinitelj otuđio je i lovačku kameru, a ukupna materijalna šteta veća je od 3000 kuna.

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen pješak
Jučer u 10.30 sati na državnoj cesti D-6, u Vojniću dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 57-godišnjak koji je zbog neprilagođene brzine i atmosferskih prilika (kiša) izgubio nadzor nad upravljačem te udario u 61-godišnjeg pješaka koji se kretao uz lijevi rub kolnika u suprotnom smjeru. Tom prilikom 61-godišnjak je teško ozlijeđen, a ozljede su opasne po život. Nadležnom državnom odvjetništvu protiv 57-godišnjeg vozača bit će proslijeđena kaznena prijava.

 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela i četiri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lako ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom. (fotoilustracija)