Aktualno OG sada Ogulin

Tvrtka “Bjelin” daruje više od 1300 kvadrata parketa!

bjelin

Tvrtka “Bjelin”  darovat će stanovnicima Ogulina koji su stradali u rujanskoj poplavi, više od 1300 kvadrata parketa! Kako doznajemo u razgovoru sa predsjednikom Gradskog vijeća Željkom Stipetićem, prijavu za štetu na parketima prijavilo je ukupno 30 naših sugrađana, a prvih deset, koji su već obaviješteni, po svoj će parket moći doći u ponedjeljak, 11. prosinca, u vremenu od 9 do 10 sati. Ostalih dvadeset o tome će obavijest dobiti iz gradske uprave, a po parket će moći doći u utorak i srijedu, također od 9 d0 10 sati.

Tvrtki “Bjelin” svakako treba odati priznanje za ovu gestu. Time su pokazali da su saživjeli sa gradom u kojem zapošljavaju velik broj naših sugrađana i da se na njih, u pravom smislu riječi, može računati. U vrijeme kad je empatije sve manje, “Bjelin” dokazuje da razumije probleme na koje su naišli Ogulinci nakon poplave. Očito je priznanje Grada Ogulina u 2017. otišlo u prave ruke!

 

Posljednje objavljeno

Kritično u Brazilu: predsjednik i dalje odbija proglasiti lockdown

OgPortal

Vlada raspisuje lokalne izbore, na sjednici i o covid dodatku

OgPortal

Nijemcima ispod 60 godina nakon AstraZenece druga doza drugog cjepiva

OgPortal

Uoči izbora prigodno i Karlovačka županija krenula u promociju županice – HDZ-ove kandidatkinje: Obavještavamo javnost o radu, radili smo to i prije

OgPortal

Započeli su radovi sanacije odlagališta otpada „Sodol“

OgPortal

Okrutni maloljetnici napali beskućnika i sve snimili: ‘Bilo ih je 7, nisam mogao protiv njih’

OgPortal