Aktualno OG sada Ogulin

4. rođendan Ivanine kuće bajke

IKB ist

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke, otvorio je svoja vrata 13. prosinca 2013. godine, a danas je proslavio svoj četvrti rođendan. Obljetnica je obilježena  druženjem s djecom Dječjeg vrtića Bistrac koja su došla u pratnji svojih odgojiteljica i ravnateljice, te gostima, a sve ih je dočekalo kostimirano osoblje i ravnateljica Ankica Puškarić.

Svečanosti je prisustvovao gradonačelnik Dalibor Domitrović, koji je čestitajući 4. rođendan istakao važnost Ivanine kuće bajke za Ogulin i cjelokupni hrvatski turizam, te predsjednik Gradskog vijeća Željko Stipetić. Ravnateljica Puškarić okupljene je upoznala sa dosadašnjim rezultatima Ivanine kuće bajke, s aktivnostima koje su u tijeku te planovima. Kao na pravoj rođendanskoj proslavi,  goste je dočekala torta, a povodom svog rođendana, IKB sve je posjetitelje do 17 sati počastila besplatnim ulazom. Kako se obljetnica obilježava na  blagdan Sv. Lucije, djeca su uz pomoć odraslih, na prigodnoj radionici, posijala božićnu pšenicu.

Posljednje objavljeno

Karlovčanin osuđen zbog nevjerojatne gluposti: “Nazvao sam Hitnu i izlagao da imam koronu, jer nisam imao prijevoz od Mahična do Karlovca”

OgPortal

U dinamičnoj utakmici Ogulinci pobijedili

OgPortal

Mladić s nedopuštenog partyja u Belgiji bježao pred policijom. Pao je i poginuo

OgPortal

Sindikat znanosti traži upravni nadzor izbora dekana na Hrvatskim studijima

OgPortal

Udruga “Drvo života” uključila se u projekt “Siguran dom”

OgPortal

Papa vodio misu sa zatvorenicima i izbjeglicama

OgPortal